Hvězda padá každý den,dát ti Pusu je můj sen.Mám tě ráda jako kamaráda mám tě ráda ještě víc.Když tu neji řvu:Lásko má kde jsi?

Ahoj!Prosim te az budes mi cas,posli mi tvou fotku.Kamaradka neveri na UFO.

Chtela bych byt slza v tvem oku,stekat ti po tvari a umirat ti na rtech...Kdybys byl slza v mem oku,nikdy bych neplakala,abych te neztratila..

Slíbám hvězdný prach, co ti utkvěl na řasách. Pak rty, ty hebké závěje, až tělo se ti zachvěje. Pak záblesk v očích, já vím co značí, tiše kývnu, to ti stačí. jsem uhranutá, jsem zmámená, mám podlomená kolena. Já oddávám se něžným hrám, k ránu s Tebou usínám, jsem schoulená v Tvém obětí, mám v očích slzy dojetí.

Máš zuby jako hvězdičky, žluté a daleko od sebe.

Hvezdicka mi rikala, ze zazari muj vzkaz o tom, jak mi chybys a jak te miluju az pujdes spat. Pak pry dohledne na tve sladke sny, ktere se ti snazim dat

Ty stary a plesnivy povidlo s duvtipem a šarmem německýho ovčáka po transplantaci mozku ... strč si koule mezi dveře a bouchni ...

Ráno som nejedol, lebo som myslel na sex. Na obed som nejedol, lebo som myslel na sex. Vecer som nejedol, lebo som myslel na sex. V noci som nesexoval, lebo som bol hladny ako kokot.

Nekdo ma a nekdo nema . . . . . . . . . MOZEK . . . . . . a ty uz si ho taky porid!!!

Jaky by byl svet bez muzu? - Plny stastnych a tlustych zen.

Libi se mi, kdyz me kazdy vecer polibis, pak me jemne hladis, laskyplne se na me divas. Pak me celeho jemne hladis a pak ... zavres oci a spis. Tvuj medvidek na spani.

Kdyz te vidim cela se orosim,dotykas se me a uz ti tecou sliny.Jemne oliznes mou bilou stavu,ktera ze me vyteka pri tvych dotycich.Strcis do me jazyk a celou me vevnitr oliznes.Nakonec vse vypijes......Tva pivni lahev.

Lasko ma nejvetsi cekam a si me rty ocitnou v samem nebi.Rty kterych se dotknes tak zvlhnou a budou prirodne cervene jako driv,ale mala zmena tam bude budou lesklejsi krasnejsi a vlhci ano..........muj jeleni loji.

Copak to tam na strome na spagate visi,co to smrdi ohrome,laka k sobe krysy?To je preci soused,co uz sotva chodil,k smrti mel jen kousek a tak si to hodil.

Pri rezani drivi, chteli zazit srandu. Prerizli i s brichem, sousedovi ksandu.

Zena mela pripominky, kdyz jsem se jen nekam hnul, proto jsem ji na krku, nahrdelnik pritahnul.

Az budeme stari, tak asi sto deset, tak k nam prijde pan Buh, a stiskne nam reset.

Vybehnu si na kopecek, rozepnu si poklopecek, jak jsem rad, jak jsem rad, ze se muzu vycurat.

Vazeny zakazniku. Doposud jsme neobdrzeli Vasi platbu za poskytovane sluzby.Proto Vas upozornujeme na Vasi povinnost,odevzdat svuj tel.pristroj do deseti dnu nejblizsimu autorizovanemu prodejci spol.Eurotel Praha.Pro blizsi informace volejte *11. Vas Eurotel Praha.

j

napsal/a: music-girl 18:47 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář