VANOCE

23.Prosinec 2007

Uz jsou tady Vanoce, prisly k nam zas po roce. Chces-li darku hodne moc, zazpivej hned Tichou noc. Pozor vsak na rybi kosti, at na ambulanci nejsou hosti. Vesele Vanoce!

Na Vanoce spoustu snehu, na novy rok lasku, nehu. Hodne zdravi, smuly malo, stesti, co by za to stalo. Hodne sladkosti a ovoce, proste nejkrasnejsi Vanoce!

Jezisek se narodil ve chleve, tak se vyser na vanocni uklid, at se u vas citi jako doma.

Kapr uz smazeny, jeste sebou mrska. Prskavka Vietnamska nejak divne prska. Divam se na stromek - k zemi se klati, na dvere hasici zoufale mlati. Tak to mame po roce, zase pekny Vanoce!

Priletel k nam Jezisek, mel poblity kozisek. Misto darku odpadky, chce zustat i na svatky. Nalitej jak mraky, poslu ti ho taky. Hezke Vanoce!

Veselou vanocku, ukecanyho kapra, pichlavy vanocni stromecek, ale hlavně hodne vanocni pohody.

Pod stromeckem darku dosti, kapra co ma malo kosti. Na silvestra flasku Stocku, hodne stesti v novem roku.

Hezke proziti vanocni pohody, Jezisek neprijde, neb skocil do vody.

Co to cinka, co to zvoni, kouzlo Vanoc jako loni. Ticha chvile k zastaveni, zavan stesti, nad nej neni. Kouzelne Vanoce a stastny krok do noveho roku!

Tak zase po roce mame tu Vanoce, vanocni nalada vsechny nas ovlada. Chci Ti jen za sebe poslat par radku, prijemne proziti vanocnich svatku. Cukrovi s vanilkou, supinku pro stesti a spoustu svetylek na vasem namesti.

At ve Stedry den splni se Ti tajny sen. A nejen v tento tajuplny den se Ti srdce laskou plni jen. Ve dny pristi, at ze vsech stran Ti stesti prysti. K tomu hodne zdravi, spokojenosti - je to lek pravy. Hodne dobrych lidi kolem, co pomohou s pripadnym bolem. Optimismus na dusi, at ho strasti nerusi. To Ti preji ze srdce, miluji Te velice. Do prstu se mi krec vkrada a tak radsi koncim. Tvuj...

Pada snizek tise, mraz na okna pise: Jezisek ted darky shani, aby splnil vsechna prani. At vam darky na Vanoce nesou stesti v Novem roce!

Snizek neni, jen to blato. Radost z darku je vsak nad to. Stastne a vesele!

Pod stromecek balik zdravi, vzacny poklad, jak se pravi... Lasku, stesti, zadne hadky, spokojenost, hezke svatky... Radost, uspech, pevny krok a pak stastný Novy Rok!

Jezisek mi rikal, ze by radsi pichal. Uzival si sexu v lese, proto darky neprinese. A tak na nej necekej a hezky si uzivej.

Za okny venku zima jak krava, zaclony provoni rumik a trava. Vanocni koledy zpivaji andele, sjetej jak hovado uz me nic nesere.

napsal/a: music-girl 21:49 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář