VANOCNI BASNICKY

23.Prosinec 2007

Vánoční básničky

O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým. Posílám jedno malé přání i k Vám...

Příjemné prožití vánočních svátků a hodně štěstí v novém roce přeje Rose..

Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává, chybí už jen pár stran v kalendáři, vánoční čas nastává. Stromek se těší na nový kabát do něhož se zahalí. "Co bude pod ním?" To smíme hádat, než se dárky rozbalí. Krásné Vánoce!

Už nadešel nádherný vánoční čas a kouzlo Vánoc je všude kolem nás. Tak oslavte tento svátek spolu, bok po boku u štědrovečerního stolu! Krásné Vánoce!

 

To nejsou jen dárečky a překvapení, ale především láska, porozumění a štěstí. Přeji Ti, ať je po Tvém boku vždy někdo, s kým se můžeš o to všechno podělit. Veselé Vánoce!

 

Že prý je to neskutečné a plné zmatků? Dát sluníčko sedmitečné k vánočnímu svátku? Usmíváš se? To je skvělé, to je účel přání! Šťastné a veselé vánoční rozjímání!

napsal/a: music-girl 21:59 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

kaldasek 17.12.2009 16:28:06

Nevíte své IQ? měřte:4: http://cz.iq-test.eu/#446954


Jenny.Dee 24.12.2008 02:26:09

jj vánoční básničky jsou pěkný, ale letos to s tím sněhem nějak neklaplo a ty nejhezčí tam vždycky nějakou tu "vločku" maj, škoda no.. ale tak, máš to hezký:)


libor68975 17.12.2008 08:11:31

mrkněte na nový portál kliknetezde.cz