Mám blog, tedy jsem

 Tak bych si ani nemyslel, že budu mít stránku tohoto ražení. Pravdou ovšem je, že se mi nechce se patlat s kódem pro blog na vlastních webovkách, navíc bych některá témata se svým webem nerad spojoval  (jako mé názory na politiku a podobná neslušné věci), a tak mám blog tady. Když už tady teda jsem. Pakliže by si někdo myslel, že jsem kdovíjaký psavec, nejsem, a můj web je toho důkazem (bohužel).

 Tento blog je vlastně takovým testem mých slohových schopností. Když se nad sebou zamyslím, docházím totiž ke zjištění, že píšu akorát smsky, případně chatuji, a že česká klávesnice je mi takto k ničemu. K tomu slohu, budete-li mit pocit, že píšu dlouhé věty, či spíše nekonečná souvětí, není to pocit. Myslím, že je to proto, že když už takhle něco píšu, dostavám mozek do podobnýho stavu, jako když usínám s někým, s kým jsem schopen vzájemně kecat až do opravdového spánku, přičemž těsně před tím vlastně už ani nevím o čem to vůbec žvaním. Dobré vyhlídky, což?

 No, dnes toho už nechám, na začátek jsem se rozepsal ažaž. Hlavně začíná hřmít (uf, že by konečně sprchlo?) a já mám samozřejmě strach o svůj kousek křemíku, takže vypínam, a jdu mrknout na blesky, dokud je ještě dnes. Možná něco ulovím, když, tak se samozřejmě pochlubím....   ale fotečky budou tady.

P.S. Dal jsem si předsevzetí, že budu psát s diakritikou. Po prvním přečtení jsem opravil cca každý pátý slovo, po druhém už jen tak každý desátý. OK, tak ještě dvakrát a mělo by to snad být čistý... :D

Ještě aspoň jedno korekturní přečtení by to chtělo (minimálně jednu chybu týkající se diakritiky tam máš), ale jinak píšeš moc hezky a já se těším na tvé další řádky. ;)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno mx.mara
  • Bydliště Kroměříž
  • Věřím, že všechno zlé je k něčemu dobré. Minimálně k tomu, abychom si uvědomili co vlastně chceme...
Můj profil