02.Červenec 2010,14:36

Zjisti, co přesně znamená poloha, ve které spíš..?

HVĚZDICE - roztažená poloha na zádech
- jsi velmi sebevědomý, plný energie a rád sáhneš po něčem novém. K cizím lidem se vždy chováš velmi otevřeně. Kromě toho jsi stále na cestě hledání nového dobrodružství.
VOJÁK - spíš na zádech s rukama u těla
- jsi opravdový perfekcionalista, který absolutně nemůže vystát, když nejde něco podle plánu. Kromě toho jsi velmi svědomitý, stojíš si za svým slovem, umíš dobře naslouchat a vždy jsi svým přátelům k dispozici.
MADONNA - spíš na boku a zádech
- velmi rád stojíš v centru pozornosti, chceš aby tě ostatní zbožňovali a dokonce i ve spaní si dáváš pozor na to, abys vypadal dobře. I když je to nepohodlné, hlavně, že vypadáš sexy. Ale za tou cool fasádou se často skrývá citlivá duše.
PLOD - spíš schoulený na boku
- na ostatní často působíš totálně cool, nepřístupně a nezvykle dospěle. Ve skutečnosti jsi velmi citlivá a zranitelná duše. Hledáš bezpečí a ochranu. Tvoje spací pozice ti dává pocit, že jsi opět dítětem a všichni se o tebe postarají.
KMEN STROMU - spíš rovně na boku
- jsi velmi vyrovnaný a se všemi dobře vycházíš. Nemáš žádný problém se změnami a dokonce i v krizových situacích zachováš chladnou hlavu. Když kvůli nějaké věci vybuchneš, může dlouho trvat, než se zase uklidníš.
HOROLEZEC - spíš na boku a na břiše
- kde se ocitneš, tam propukne chaoz. Ale díky tomu si s tebou kamarádi užijí spoustu legrace. S člověkem jako ty mohou uspořádat párty a skvěle se bavit a kromě toho jsi skvělý čověk do nepohody. Tajemství však u tebe nejsou kdovíjak v bezpečí, protože mluvíš, aniž bys přemýšlel, jestli to vůbec můžeš říct.
 
kategorie: Zajímavosti..
vložil: mysterious-mind
Permalink ¤


0 Komentáře: