03.Září 2007,16:18

Já se prostě do toho ema musim furt navážet !

 

 

I MUST BE EMO!!

Samozřejmě všichni dobře víme, že EMO (čti: "ímo", nebo jednoduše česky "emo") styl je poslední dobou velmi populární trend mladých lidí. Pojďme se tedy podívat na to, jak mezi tyto typy IN lidí nejlépe zapadnout.

IMAGE Vezmeme to od hlavy až k patě:

HLAVA: Řeknu to přímo. Hlava je pravděpodobně tou nejdůležitější část vašeho vzhledu. Pokud to tedy myslíte vážně, a chcete být pravé EMO, musíte, opakuji MUSÍTE mít vlasy nabarvené načerno, a ostříhnané na patku. Že nevíte přesně jak to vypadá? Inspirujte se slavným německým mužem, který toho vykonal pro Evropu mnoho dobrého (Na konci článku přikládám fotografii).

OČI: Oči jsou také celkem důležité. Nyní nezáleží na vašem pohlaví, protože ať jste dívka či jinoch, budete si muset pořídit linky na oči. Resp. pod oči, a úplně nejpřesněji pod jedno oko. To druhé vám totiž bude zakrývat černá patka, tudíž ho nepůjde vidět (POZOR! Nesmí vám být vidět nejméně 50% oka!JEstli je to víc jak 50%, tak už nejste EMO!).

RTY: Nutno mít dva piercingy po stranách spodního rtu. Čím víc piercingů, tím víc EMO!!!

OBLEČENÍ: Tohle je poněkud svobodnější téma, co se týká výběru oblečení. EMO boys by měli mít jakékoliv uplé džíny, a tričko s nápisem jejich oblíbené EMO kapely. EMO girls v podstatě můžou nosit to samé co EMO boys, nebo vyměnit džíny za krátkou sukni (puntíkovanou, proužkovanou, nebo s lebkama) Povolené barvy: černá, růžová.

RUCE: EMO kids nosí na zápěstích plno náramků, aby nešly vidět jejich řezné rány. Ano přátelé, je to krutý fakt. Pokud chcete být EMO, měli by jste trpět sebeubližováním a depresivními stavy. Pokud nevíte jak na to, vybavte si například týrání zvířat, a myslete si jak je ten svět nespravedlivý (Ty pokročilejší EMO girls si můžou depresi vyvolat například i při pohledu na ty "slaďouškééé klušíky z vampirefreaks.com", a uvědomit si že s nimi nikdy nebudou moci být. Pozor!! Nesmí být z vašeho státu).

NOHY: Tady je to jednoduché. Boty by měly být značky Converse, jinak nebudete to správné EMO.

Finanční rozpočet: (cca)

 

Barva na vlasy + sestřih: ...........215 kč (plus - mínus, dle kadeřnictví)

Linky na oči: ............................49 kč (opět je to pouze orientační cena...)

2 piercingy na rty: ....................750 kč

uplé džíny (nebo sukně) ...........800 kč (u ťamanců levnější)

tričko .....................................(od 200 kč nahoru)

žiletky na podřezávání:.............28kč

náramky 10ks: .......................100 kč

Boty Converse: ......................1.450

-------------------------------------

Celkový součet: ......................3.592 kč

 

3.592 korun na to, abyste byli pravé IN EMO. No není to skvělé?

 

Nyní to bude o něco těžší. Pojďme se tedy milí pozéři podívat na vaše názory, hudební kapely, nepřátele, přátele, či kde potkat další EMO kids.

NÁZORY: EMO girls a EMO boys jsou od přírody smutní, a nedívají se lidem do obličeje. Možná proto, že sklízejí divné pohledy od lidí, těžko říct. Takže když jdete po ulici, mějte ruce v kapsách a nedívejte se nikomu do očí. Dívejte se do země, a když do někoho vrazíte, nezřetelně se omluvte a jděte dál. Večer si o tom nezapomeňte zapsat do deníčku. Deníček by měl být plný EMO obrázků, smutných básniček a sebevražedných textů písní skupin jako My chemical romance, Placebo, Lostprophets, Acceptance a podobně....

HUDBA: EMO hudba se vyznačuje EMOtivním textem, EMOtivní melodií, EMOtivním hlasem dotyčného zpěváka a EMOtivní image kapely. Pokud vás to dojme a rozbrečíte se, nedělejte si starosti, s tím že jste přinejmenším divní. Popovídejte si o tom s deníčkem a bude vám líp. Časem si na to zvyknete a stane se to něčím co by se dalo nazvat "denní rituál". Další EMO kapely jsou například Fall out Boy, 30 second to mars, Panic!At the disco, a další. Dělí se do několika podkategorií: Emo, Screamo, Indie rock, Emocore, Hardcore emo....ale tím vám teď nebudu zatěžovat hlavu. Když toho budete vědět až moc, nebudete působit správně pozérsky.

PŘÁTELÉ: Vzhledem k tomu že je EMO poslední dobou velmi rozšířený styl, přátele si najdete velmi snadno. Jakmile zornice nějakého člověka zjistí, že jste EMO, buď se na vás přívětivě podívají (jsou emo), zvědavě vás očumují (asi nejsou emo, nebo se snaží zjistit jestli jste emo vy), nenávistně na vás pohlížejí (je to někdo z vašich nepřátel), nostalgicky a zasněně na vás pohlížejí (je to ex-emo), zkoumavě vás pozorujou a snaží se být nenápadní (budoucí emo). Na lidi svého druhu 100% narazíte na nějakém tom srazíku nebo na www.lide.cz. Stačí jen být trpělivý a vyčkávat až se na vás nějaké to EMO přilepí.

NEPŘÁTELÉ: Vašimi nepřáteli se nyní stanou každopádně skinheadi (mají holou hlavu), hopeři (namachrovaní frajírci), pankáči (ti s čírem na hlavě), skejťáci (ti co jezdí na té desce se 4ma kolečkama dole) a vůbec většina normální ne-emo populace. Dříve většina, nyní menšina....nenechte uvést statistiky do původního stavu! Buďte EMO!!!

MySpace Comments - www.CoolMyspaceComments.com

 

 
vložil: natalk_a
Permalink ¤


6 Komentáře:


  • 21.05.2009 19:08:15, Tery_fox

    Romiseq - a proč se např barbie spojuje s blondýnami a růžovou hmm? nesnaž se být spravedlivým a přitom zůstat demokratickým - to nejde

  • 19.04.2008 18:32:50, natalk_a

    Tery_fox: no aspoň někdo :D Romiseq: no...číst si to nemusel :D ;)

  • 24.03.2008 01:40:22, Romiseq

    panebože to je nejvěčí kravina jako sem četl ...vůbec nic tam z toho není pravda ...ani slovo :D smát se musim ... nechápu proč si každej spojuje ímo s tim bejt smutnej ...a řezat se !!! je to uplně o něčem jiným ...a rozhodně nejzajmavější styl at se to týče čehokoli ;-) ...běžte do prdele s takovýma kecama :D

  • 07.03.2008 20:03:18, Tery_fox

    Ahoj...tak tohle je naprosto perfektní..místy jsem se válela smíchy(hlavně u toho, jak podle pohledů poznáme, jestli jsou všichni naši přátele nebo nepřátele)...fakt dobrý, s názorem na (n)ema jsem na tom stejně jako ty:-)))

  • 28.09.2007 21:58:11, natalk_a

    ale chápeš to měla být jenom sranda....

  • 27.09.2007 21:43:30, arya.nasuada

    Promin ale tenhle text je totální hovadina!!!!!EMO si vubec nemusi rezat zapesti a uz vubec ne se do toho nutit!!!A navic EMEM se stat nemuzes ptz takovy uz jsi...Ale libi se m ten konec jak se na ne lidi koukaj ja jsem asi ta : pozorujou a snaží se být nenápadní (budoucí emo). Radsi se koukni ke me abys vubec vedela co to je: www.arya.nasuada.sblog.cz/emo