Proč žena pláče

07.Únor 2009
Ore : 15:30

Malý chlapec se zeptal maminky: "Proč pláčeš?"
"Protožejsem žena," odpověděla maminka.
"Nerozumím"odpověděl syn.

Jeho máma hojen objala a řekla: "A nikdy ani nepochopíš!"

Později sechlapec zeptal svého otce: "Proč se mi zdá, že máma pláče bezdůvodu?"

"Všechnyženy pláčou bez důvodu", bylo všechno co mohl otec odpovědět.

Malý chlapecvyrostl a stal se mužem, avšak stále nerozuměl, proč ženy pláčou. Nakonec sedovolával až samotného Boha a zeptal se: "Bože,proč se ženy rozpláčou taklehce?"

Bůhodpověděl: "Když jsem stvořil ženu, musela být výjimečná. Stvořil jsemjejí HRUĎ dost silnou na to, aby unesla váhu světa, ale natolik jemnou, abyposkytovala pohodlí. Dal jsem jí SÍLU, aby vydržela porod dítěte a odmítnutí,které častokrát zažije od svých dětí. Dal jsem jí TVRDOST, která jí pomůžestále pokračovat, i když se všichni ostatní vzdají starat se o svojí rodinu ipřes choroby a únavu, bez stěžování si. Dal jsem jí CIT milovat svoje děti zavšech okolností, dokonce i tehdy, když jí její dítě hluboce zraní. Dal jsem jíSÍLU přijmout svého manžela i s jeho chybami a vytvořil jsem jí z jeho žebra,aby chránila jeho srdce. Dal jsem jí MOUDROST, aby věděla, že dobrý manželnikdy nezraňuje svou ženu, ale někdy zkouší její sílu a rozhodnutí stát vedleněj bez výhrad. A nakonec jsem jí dal SLZU, kterou uroní a která je jen a jenjejí, aby ji použila kdykoliv ji bude potřebovat, aby to vše zvládla. Na tuslzu má opravdu právo, nikdo nevydrží bez slova tolik jako žena!

Krása ženynení v šatech,které nosí ,v postavě ,kterou má ,ani ve způsobu jakým si češevlasy.krása ženy musí být v jejich očích,protože ty jsou branou k jejímusrdci,místu kde sídlí LÁSKA ...

posted by nikooolenka at 15:30 | Permalink |

[ back home ]

Comments for Proč žena pláče

© 2006 nikooolenka | Blogger Templates by layoutstudios.com and Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly


Web This Blog

Jméno:nikooolenka
Region:Vyškov

Jaká jsem? To bych taky ráda věděla :-D





Přátelé


Credits
  Distributed by:

make money online blogger templates

V4NY