« Domů | Proti kapitalism » | konzum » | epocha dnešní doby »

konzum

Konzum versus nacionální socialismus

Nikdypředtím jsem neměl nutkání útočit na systém jaké mám teď, postupem časujsem si uvědomil, že není vším, žít podle dnešních trendů, ale je dobrémít své stoupence ve svých názorech. Nacionální socialisté jsou lidé,kteří se nepřetvařují, jednají na rovinu a vyznávají právě tynemateriální hodnoty, které jsou v lidské populaci ve fatálním úpadku.



 Jehodně atributů, kterým bych se mohl věnovat v tomto článku. Dnes adenně, teď a tady vidím přívržence konzumního způsobu života, lidi, ukterých jsou denním rituálem alkohol a drogy. Jsou to lidé, kteřípřijdou z práce domů, a jedinou věcí na kterou v práci myslí je, to,kdy už skončí a co si za to koupí. Jediné, co se mi daří z dnešníspolečnosti dedukovat je to, že se právě tito příslušníci konzumunechají ovládat systémovým strachem a pečlivě skrytou propagandou.

Taktodeprimovaný člověk poté usedá do křesla s vidinou lepšího zítřka,přesto s velkým strachem z konce, který je mu vsugerováván právěmediálním stresem. Dnešní systém je plný negativních vlivů, kterédokážou dohnat člověka k suicidě, teď myslím dluhy, tomu předcházejícípůjčky či hypotéky. Následující jen další úvěry a půjčky, které vedoučlověka k nemilosrdnému vhození do životního bahna.

Připomínáto styl parazita, který lze odvodit z tohoto způsobu chování. Konzum jefixován na kumulaci majetku, tedy na bezhlavém uznávání materiálníchhodnot. Systém naopak parazituje na hlouposti konzumu. Ti, co jsou navrcholu tohoto řetězce v tom vidí excelentní symbiózu, bohužel, těm cojsou dole z toho vyplývá jen frustrovaný až deprimovaný život. Z tohomůžeme vyvodit, že v měřítku je to něco kolem 0,2% proti 99,8 % lidsképopulace. Extrémně bohatí bohatnou, průměrní a chudí chudnou. 

Na scénu přicházíme my, nacionální socialisté. Nejsou to plynové komory, genocida nebo tyranie to, co nabízíme.

 -Je to pouto krve a země.

 -Obnova průmyslu a zemědělství.

 -Upuštění od konzumního života.

 -Náhrada  duchovních hodnot nad materiálními.

 -Výchova společnosti na morálních hodnotách.

-Vytvoření silného a soběstačného státu.

-Oproštění od kapitalismu a globalizace.

-Kvalitní a plnohodnotný život.

-Soudržnost, sílu a uvědomění.

Nacionální socialismus TEĎ !

O autorovi

  • Jméno noExistNoResist
  • Bydliště Prostějov
Můj profil

Kategorie