« Domů | Proti kapitalism » | konzum » | epocha dnešní doby »

epocha dnešní doby

Vznik nové epochy

 

   Každý stačilvšimnout vzrůstajícího útlaku v naší krásné zemi. Utvořili se skupiny jakýchsinárodovců, kteří měli dobrý nápad, ale své myšlenky si jednoduše  nedokázali  ,, ukočírovat´´ a poklidně realizovat.  

 

  Bohužel se stalo to,co nemělo. Došlo k reakci víc než žalostné a byly opomenuty základnímyšlenky v boji proti kapitálu a rozvoji socialismu. V poklidnémduchu mělo dojít k rozvoji čistých a jasných myšlenek.

 

  Hlavní chybounejspíš bylo stržením davů a následné davové reakce, bitky s policií av neposlední řadě žhářský útok na romskou rodinu. Takovéto jednání sev žádném případě nemůže slučovat s příkladným chováním lidí, kteří byměli být vzory pro své vrstevníky. Z takového člověka by měla vyřazovatsolidarita na každém kroku, což neznamená nechat se ovládat systémem, ale jejichchování, by mělo mít určitou úroveň. Cíle by měly být jasné a reálné.  Tímto negativním přístupem byly pošpiněnyzcela i kloudné myšlenky, přenášející se z generace na generaci.V souladu s represemi a demonstracemi si demokracie užívala, adocházelo k věžnění lidí, kteří věřili.. Obraz o tom, v co věřili, simusí udělat každý sám. Pravdou, ale je, že v očích veřejnosti jsou veškeréšance oslabeny, až znevažovány a zavrhovány bez předchozího zkoumání. Ostatněnení se čemu divit, vlna negací je obrovská, bohužel.

  Štěstěna dala šanci,ale za chyby se platí, nyní cenou největší.

 

    Pokud  by byla dodržena tato pravidla, zcela určitě-by nedocházelo k represím, útlaku a negativních ohlasů od samotnýchobyvatel tohoto státu, což je nejspíš nejsmutnější.

   Z tohoto plynepouze ústup kvalitních lidí z pronárodního hnutí.  Už jsme se dozvěděli, že každá výroba másvoje zmetky. Tak proč podporovat vzrůstající davovou agresivitu a tím ztratitdůvěru..

 

  Nastává nový boj a,to v nitru každého z nás. Jak se rozhodnete Vy?

 

O autorovi

  • Jméno noExistNoResist
  • Bydliště Prostějov
Můj profil

Kategorie