« Domů | Proti kapitalism » | konzum » | epocha dnešní doby »

Proti kapitalism

Neustále je nám podsouvánomainstreamem, že jsme všichni neonacisté, fašisté, násilníci,primitivové, alkoholici, děti z rozvrácených rodin, povaleči dokonce ihomosexuálové. Necítím se být neonacistou ani  fašistou, násilí se zcela vyhýbám, pokud nejsem nucen bránit se napadení.  Chodím na vysokou školu,  dělám bojové sporty a právě díky ideologii autonomního nacionalismu neberu drogy,  nekouřím a nepiji.  Svou rodinu miluji a své přátelé ctím.



Den co den se sám sebeptám, jestli jsem opravdu to, co je mi celoroční mainstreamo-politickynenávistnou a útočnou propagandou servírováno. Jsem za svůj názor,perzekuován, psychicky šikanován, dopředu bez nějaké morální hodnoty aobhajoby odsouzen a spláchnut do nejhorší stoky násilníků a vrahů.

Ano, i taková je dnešní doba. Držím se však pravidla: „co tě nezabije, to Tě posílí„. Čím více toto poslouchám, tím více se utvrzuji v tom, že ti špatní, zlí a nenávistní jste právě vy,  zprostředkovatelé tohoto špinění:  paní Tydlitátová, Cakle, Slačálku, Kalibová, Doležale a Vámi podobní.  Jsteto právě Vy, kteří nás tak špiní a přitom právě mezi Vámi se najdoukonzumenti drog, odporní udavači, vyznavači a uctívači nenávistné akrvelačné frakce sionismu. V neposlední řadě primitivní a povalečskémozky, bez trochy úcty v těle.

Ruku na srdce, najdou se mezi námi lidé, kteří pravidelně konzumují  alkohol, jsou násilníci a napadají bezdůvodně lidi. Mám na to jen jediný argument. Každá výroba má svoje “zmetky”.  Zapamatujte si, že jedinci nikdy netvoří celek.  

Jaké mám ideály a názory?

Dnešním světem letítrend zisku pro sebe samého nad ziskem většiny, převládá nenávist nadláskou, veškeré morální a duchovní hodnoty upadly do zapomnění. Každýden je nám v mediích předhazováno násilí, vraždy, nevěra prostituce,honba za penězi a prosperitou. Ve společnosti převládá totální apatie,lidé těží z cizího neštěstí, než by podali pomocnou ruku, tak radšizanevřou. 

Vinu vidím právě v kapitalismu, otci všech těchto technik, myšlenek a postojů, který si vytváří společnost k obrazu svému.  Sám sebe se ptám, proč nepřevychovat společnost na daleko vyšších hodnotách, než jsou ty dnešní?  Na zájmu, úctě, lásce a pochopení.

 Dále bymi mohl někdo vytýkat, že jsem rasista, netolerantní člověk atd...Upřímně a narovinu, nikdy jsem se jím necítil. Rád jsem vždy zkoumal astudoval jiné kultury, věřím dokonce i tomu, že žádná kultura nenídokonalá a vždy se může něco od té druhé naučit. Nesoudím lidi podlebarvy pleti, neříkám že jedna rasa je nadřazenější nad tou druhou. Toať posoudí historie sama, která rasa měla nejvíce vynálezců, vzdělanců,spisovatelů a řečníku.

Na stranu druhou,jsem zastáncem názoru „jedna země, jeden národ, jedna kultura“ Zcelajistě se domnívám, že dvě odlišné kultury nemohou dojít k absolutnísymbióze, aby spolu dokázaly žít v klidu a míru, dřív nebo později se ukaždé rasy projeví její vrozený genotyp, začne se cítit povýšená nadtou druhou, dojde tím k přírodnímu zákonu, který povede k chaosu,anarchii, vraždění a konečné genocidě. Říkám STOP primitivnímu rasismu a multikulturalismu. 

O autorovi

  • Jméno noExistNoResist
  • Bydliště Prostějov
Můj profil

Kategorie