Tohle jsou moje zážitky a postřehy:-) Komu se to (ne)líbí,může mi písnout.
08.Červen 2007,18:44

od úterka je mi 17 a mám pocit, že můj život začíná teď. Některý holky už s tím začly a ani já si nebudu svoje zážitky a dojmz nechávat pro sebe. Rozhodla jsem se založit si blog.

Jak to vlastně začalo? Pátýho mi bylo 17 a protože jenás v partě podobně narozenejch pět, naplánovali jsme společnou oslavu. A dost hustou, ještě trď mě bolí hlava :(( Ale to předbíhám.

Nejdřív byla den před tím oslava doma. Máma upekla velkejdort , ale jinak naštěstí klasicky nezaškodila. Dokonce překvapila, protože prachy, zs který by určitě pořídila nějakou prudivou knížku o svejch celebritách, dala radši tátovi na společnej dárek. A ten se vytáhnul! Fakt přesněto, co jsem si přála, stálo na stole. Novej laptop s wifi připojením!! Nechci bejt věčně odkázaná jen na net ve škole.Jsou tam fronty, a prudí mě a pár kreténů mi někdy kouká přes rameno. Zaplacený to je na rok, pak prej uvidím. Internet žeru. Jsou na něm kámoši ;-))) , muzika, pikošky, prostě všechnyvěci, co mě zajímaj. Chtěla bych si dopisovat s lidičkama, co se zajímajo muziku (ale ne trapošský kapely typu SuperStar hnusy ), módu, zábavu, internet a tak. Moc ráda si povídám. Takže jestli chcete, tak napište.

ahojky

o2vážná

 
vloženo o2vazna
Permalink ¤