*D* rEcEsE Uvídime jesli se ten vzheld chytne:D:D:D:D
Publikováno: 10.Listopad 2008
v 21:11



Autor: peny

komentáře (1)
Klokaní Řízek!!!!!
Nevim kdy to bylo ale asi zřejmě ráno, když jsem jako každý všední den trůnil, ostatně tam se nejlépe přemýšlí o takových důležitých věcech jako je třeba nesmrtelnost chrousta nebo co bylo dříve vajco nebo kura(pak zistite, že možná kohout) A tedka k tomu řizku. Tak si dumám a vzpoměl jsem si na jednu chytrou učitelku ze základky:D:D:D možna nekterým už to cosi říka. No ostatne ona každou hodinu přišla s nějakým známym a že ten známy ma znameho kery je kdo vi co a kdo ví kde byl. O by se všecko dalo snést ale až když jednou přišla že S otázkou jak myslíte že chutná klokaní řízek?
TO ja jsem sem malem smichy posral jak jsem to slyšel. ZAčal vypravět kaj to maso kupila a tedka, kdyz prisla s tym domu tak nevedela co  tym:D:D:. Tus tak kurde co tez mohla udelalat?? Ano zavolala známé až do australie kera tam žere klokaní řízky každý den. ta řekla at to naklepe  nasoli a mrdne do troj obalu, Borka ucitelka cela v radosti se do toho pustila.... Že pry chutnal jako "obyč baduťovský řízek" ale až na ten Telefona to pry bylo secko levné.



Tuž kurde uvědomila si že ji mkohl avzbudit jak ji volala? :D:D:D

Pozn: píšu tydle dřisty lapty jen skrz vás, tuž kurde milujte se a množte se!!!!!!!

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

zuzzzla 10.11.2008 21:32:28

Vzpomiiinaaam:D:D:D

O autorovi

Autor blogu
Autor: peny
Region: Karviná
O mně: |O.o|.... He he he Kdo pochcal auto od libim se ti? Ja jo Muhehehe O.o Stupidní SEVER na ktrém si udělal Účet jek s krz toho abych nemusel platit zjebané party Proste se vyserme na ten cely debilní systééém..
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE