pragboy19

02.Červenec 2007

pěvecká soutěž - Solasido

Je prosinec 2002 a v městském Zpravodaji píší:

Po roce se opět uskutečnil hudebně zábavný soutěžní pořad pro děti SOLADIDO, který pořádalo MKZ Horšovský Týn za spoluúčasti Pavla Justicha ze studia Deta z Klatov.
Začátkem měsíce října nejprve proběhl konkurz, z kterého byli vybráni do dvou kategorií tito soutěžící:
I. Kategorie: Tomáš Wuchterle, Patricie Císlerová , Jana Kubáčková , Ivana Sazamová , Michaela Volfová a Michaela Konopíková.

II. Kategorie: Filip Vrba, Jaroslav Páv, Tereza Antonyová a Lucie Rubášová, Klára Císlerová, Alena Hladíková, Františka Horvátová, Alexandra Zdenková a Karel Wuchterle.

O týden později, 17. října, si zazpívali dopoledne před dětským publikem a večer před svými rodiči, sourozenci, přáteli i úplně neznámými lidmi.

Hodnotil se nejen zpěv, ale i vystupování a chování na jevišti. Všichni byli báječní a hodnocení neměla lehké ani porota ve složení: Mgr. Miroslava Foltýnová - majitelka cestovní kanceláře Bus Tour a členka komise pro děti a mládež, Renata Karbanová - učitelka ZVŠ a vedoucí oddílu PS Stopaři H. Týn, Marie Mlynaříková - učitelka ZŠ Koloveč a vedoucí pěveckého sboru, Zdeněk Mlynařík - ředitel ZŠ Koloveč, Jan Roháč - zpěvák klatovské kapely Maybe.

Výsledková listina:

I. kategorie:
1. místo Jana Kubáčková - Pátá
2. místo Ivana Sazamová - Valčíček
3. místo Michaela Konopíková - Panenka

II. kategorie:
1. místo Alexandra Zdenková a Karel Wuchterle - Duhová víla
2. místo Filip Vrba - Yesterday
3. místo Františka Horvátová - Má volba
Alena Hladíková - Skládanka

Zvláštní cenu získal nejmladší účastník soutěže Tomáš Wuchterle a speciální cenu získala Michaela Konopíková za odvahu, že zpívala i s „nohou v sádře“.


zdroj:www.horsovskytyn.cz
Autor pragboy19 v 12:29

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home