Obzvlášť brutální vraždu zatím neznámé asi čtyřicetileté ženy vyšetřují od dnešního rána pražští kriminalisté. Vrah jí podle všeho znásilnil a ubil k smrti. Neuvěřitelné je, že vražda se stala mezi panelovými domy, kde bydlí asi tisíc lidí. Svědci ale policii chybí. Sídliště Řepy dnes ráno. Mezi stromky leží svlečené bezvládné tělo. Žena je bez dokladů a peněz. Jediné, co kriminalisté objevili, aby mohli ženu identifikovat, je výše zveřejněná fotografie. Vše nasvědčuje tomu, že je na ní právě mrtvá žena. Podle policie se obětí trestného činu vraždy se stala přibližně čtyřicetiletá žena, policisté zatím neznají její totožnost. Ženu brutálně ubil, ještě předtím ale znásilnil
Vrah svou oběť ubil pravděpodobně pomocí boxeru. Rány do hlavy byly podle všeho smrtelné. Žena byla zřejmě bez stálého domova. V tašce měla účtenky z různých ubytoven, v batohu oblečení a jídlo. Podle kriminalistů to byl asi veškerý její majetek.
Vražda se stala uprostřed sídliště, ale přesto si obyvatelé z okolních paneláků ničeho nevšimli. Podle odhadů tady bydlí asi osmset až tisíc lidí, mezi kterými jsou také desítky bývalých, ale i současných policistů. Žádný svědek se však kriminalistům dosud nepřihlásil.
Vše nasvědčuje tomu, že vražda se stala mezi půlnocí a šestou ráno. Lidé se bojí, že by vrah mohl udeřit znovu.
napsal/a: prettywoman 00:43 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář