prostě už druhej rok mám praxi (spíš brigádu,prootže normoš makám..to co mi vysvětlili jak funguje ofset a CTP desky sem veděla během dne,takže proč se válet že?)
no jako docela to uteklo-dělala sem obaly na bloky
ale kuš s tim...necejtim se good..ale nakonec mě kámoš vytáhl na kolo za jeho kámošem a jeho holkou, a co čert nechtěl..zadní kolo měký jak...no prostě měký takže jako směr hypernova,nafouknout tu duši..
cestou přes nadjezd sme míjeli takovýho fakt Týpka s velkym T ..sráč jeden-vykračoval si s tou svou vychrtlou postavou ve zvonáčích a s kapucou přes palici a s cigárkem v ruce!!vypadalo to jak kdyby ho natáčela nějaká tv do gay videoklipu!!kroutil prdelí a jak držel to cígo!strašný jako!
no...musela sem se mu vyhnout že..byl zády..a zrovna tam musel bejt vysokej obrubník!ty vole..najedu na něj kolem ne..a samozřejmě sem to nevyjela!hodila sem skoro držku do vozovky!a málem mě žvejklo auto!jéžiš to mě tak vytočilo!!
další nasrání..zasrala sem si ruce o kolo když sem ho přetáčela tak,aby byl ventilek dole a dobře se nafukovalo.
další nasrání...PUMPA NEŠLA NASADIT NA TEN VENTIL KURVA!!!fakt sem pěnila..
no nebudu pokačovat viď..kolo furt měkký,kopec k paramu je dlouhej...
no a čim tohle začlo?smskou...ARMÁDA ČR!!!!nádhera!to sou takový hovada fakt!!profesionalita?ani ho***..no nebudu pokračovat...hej tohle si rači nečtěte...asi to nepochopíte... napsal/a: proxima_centaury 20:34 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář