Blog QTECK - Download | MP3 | SEX
Blog o tom co mě baví, zajímá a nutí myslet.

Kliknutím přejdete na můj profil

Virus Conficker - POZOR! | Čánky

Autor qteck | 10.Duben 2009 | 22:09

Na internetu, v tiskopisech a dokonce i v televizi, všude tam Conficker byl, všude se o něm píše, mluví, diskutuje, každý zná Conficker!

Veřejnost zmanipulovaná zkreslenými informacemi - nasazenými medii, panikaří, šílí, objevují se radikální sebevražedné skupinky. Dokonce i chlapci z teroristické buňky Hizballáh zakopali válečné sekery a přešli na Judaismus. Našli tak nové přátelé v Izraeli(:-D). Událost to byla obrovská, později však vykopali společný válečný oštěp. Zaměřili se na hlavní barák Microsoftu sídlící v Redmondenu a jejich pobočky po celém světě.

Od této chvíle obklopoval naší modrou planetu atomový klid. Ptáci nelétaly po obloze, nýbrž po zemi, a Conficker? Změnil pohlaví a přešel na Linux, jak homosexuál na ženu, narazil. Nemá si začínat s blondýnkami, řekl bych. Dala párkrát a šla za jiným.

MS mezi tím odvolal díru, confickerovu rádodajnou, z ulic. Zůstal tak úplně sám, na ulicích plných nadržených černých lidi.

Tak jako nikdo - ani on bez díry dlouho nevydrží. Na den 1. dubna se předpokládal jeho návrat. Povídalo se, že si našel novou díru.

Opak byl pravdou. Z předzvěsti se stal apríl, jehož fluidum pomalu mizí!

Dále můžeme jen rozmlouvat o jeho činech, co bude, jak bude a proč. Já to vidím optimisticky. MS je přece pověstný svým sortimentem!

Vyšlo na serverech(ze zajímavosti):

pro tento článek

Přidat komentář