12.Říjen 2006
Moudra do života, které jsou možná kruté ale pravdivé...
1) Nemysli na minulost! Stejně se nevrátí!!
2) Zklamat se v nějaké velké naději není žádná hanba. Už sám fakt, že taková naděje mohla existovat, je tak cenný, že není příliš draze zaplacen zklamáním, i kdyby bylo nevím jak těžké.
3) Časem člověk lituje všech hříchů, které udělal, ale také těch, které zapomněl spáchat.
4) Život je jeviště na kterém musíš hrát i když ti srdce pláče, tvář se ti musí smát
5) Přátelství může skončit láskou, ale láska nikdy nemůže skončit přátelstvím
6) Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
7) Ženě stačí poznat dobře jednoho muže, aby pochopila všechny ostatní. Muž může poznat všechny ženy a přesto nepochopí ani jednu.
8) Ptá se láska přátelství. Co tu děláš, když jsem tu já? A přátelství jen tiše odpoví: Jsem tu abych utíralo slzy, které ty způsobíš.
9) V životě potkáš mnoho známých, hodně kamarádů, málo přátel, hodně radosti a smutku, ale jen jednu lásku... říká se jí ta PRAVÁ!
10) Můžeš si koupit: dům, ale domov ne, léky, ale zdraví ne, knihu, ale vědomosti ne, sex, ale lásku ne, postavení, ale autoritu ne
11) Kdo je přítel, miluje, ale kdo miluje, nemusí být přítelem. Přátelství je vždycky prospěšné, zatímco láska často zraňuje...
Vložil: riki_net @ 00:54  
1 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: riki_net
Domov: Břeclav
O mně: Světu jsi možná jen jedinou osobou, ale jediné osobě můžeš být celý svět. *** Dobrá žena muže inspiruje, vtipná ho zaujme, krásná ho okouzlí, ale soucitná ho dostane. *** facebook.com/produkce
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates