25.Říjen 2007

JSOU CHLAPI VŮBEC POTŘEBA? KROMĚ  ÚŽASNÉHO SEXU?!? NEPOŘÁDEK TO PO SOBĚ NECHÁVÁ, NEVĚRNÉ TO JE... A PAK SE JEN TRÁPÍME...

PAK NAVSTÁVÁ OTÁZKA, CO NÁS K TĚM CHLAPŮM TAK TÁHNE?!???

Tak předem se chci omluvit, těm drsným slovům ( pro pány, dámy vědí své ) Potom neberte to tak vážně...

Co si budeme povídat, my ženy, většinou chlapa potřebujeme. Sice každá to bereme jinak,máme jiné potřeby,ale jsme předurčeny se o někoho starat, někoho milovat.. ( Stejně jako chlapi rozdávat co nejvíce biologického materiálu, pro udržení rodu - jak sami říkáte máte to v genech.)  

Ale co  když tot ak není a někdo nás škatulkuje, jen tak... proč se pořád někdo vymlouvá na geny... máme snad vůli, víme co chceme a nechceme, proč s ena něco pořád vymlouvat.

V poslední době jsem nepotkala moc férových chlapů. kteří by říkali věci na rovinu.. a přitom to o ničem jiném není... Proč se člověk má bát dát najevo vlastní názor.. A tvrzení, že se bál to říct... coto má být!!! Dřív nebo později všechno rupne a akorát to je pak horší. Říkají si sladká nevědomost.. Ale co, každý má co si zaslouží, ať je to žena nebo nebo muž...

Občas přemýšlím, proč chlapi překvapují. Jestli je to tím, že nám chtějí udělat radost nebo námzaplacnout pusu,abychom neměly " kecy" a neměly jsme si na co stěžovat.

Je vůbec chlap, který splní naše touhy, sby, přání... a my jim, aby se to mohlo krásně doplňovat a vyvážilo se to?

Je třeba něco hledat nebo to nechat být a nechat to osudu???

Vložil: ruderalis ¤