JA ZA DESET LET...XD   11.Květen 2009


Ehm takze jak bych zacala...Kdysi davno,asi tak pred mesicem nam dal ucitel tema na CasakuJA ZA DESET LETAni newim proc jsem to zverejnila dnesAsi jsem si na to vzpomelaJakoze s Martinou jsme se u toho strasne nasmali...Jsou tam sice samy kraviny...Taky znama jmenaAle tak psala jsem to pred nekolika mesici, to bylo vse jinakTakze se nicemu nedivit

 

Já za deset let??Tomi bude táhnout na 24 let.  Právě dokončujistudium medicínské vysoké školy. Pět let studuji medicínu, abych nakonecdostala titul patoložky. Pět let stresu, dřiny, každodenního učení anevydržitelného bydlení s mou kamarádkou Martinou, která studuje také navysoké škole, avšak ne na patoložku ale na grafika a programátora počítačů.Dosti odlišné zájmy. Jelikož si musíme nějak přivydělávat na živobytí azbytečně věci, které jsou však pro nás velmi důležité, tak Martina pracuje proredakci časopisu LOVELINESS a já fotím pro jednoho vlídného producenta. Zdá sevám, že se málo vídáme? To těžko, Martina mě každý den vídá na titulní stráncečasopisu, pro který pracuje.

 

V našem dostvelkém podnájmu, kde bydlíme my dvě, se nám vede dosti dobře. Byteček je uhezké pláže, okolo  jsou jen samé bary,kam s našimi kamarády chodíme vždy,když máme nějaký  ten volný čas.

 

A je to tady! Den,kdy dostanu ten “papír“. Takovou dobu jsem na něj čekala, až jsem se konečnědočkala. Tak a mám právoplatný titul patoložky se vším všudy. Teď už stačí jenzavolat tuto radostnou zprávu Martině. Tak nic, volat ani nemusím, protožeMartina volá mně:,,Karolíno mám to v kapse!!! Udělala jsem to!!“,,Nepovídej!“ odpovím trochu arogantně, pak se ale začnu smát. ,,Já jsem totaké udělala!! Už jsem patoložkou!“. Celá radostná výská Martina do telefonu:,, Tak tohle musíme jít pořádně oslavit!! V osm hodin buď v baruGlasses jo?? ,, No to je jasné, to se musí prostě zapít!!“ Marti, hlavně řekniklukům ať přijdou!! Honza to ještě neví!!“

V osm hodinjsme se tedy sešli v baru, kde mě čekal docela šok! Jelikož jsem bylav baru jako první, tak jsem se usadila na židli. Naproti mně seděla hubenádívci postava s blonďatými vlasy. Na 100% procent jsem si byla jistá, žetu slečnu odněkud znám. Taky jak by ne, byla to moje dávná spolužačka se kteroujsem byla na základní škole nejlepší kamarádka. Přijdu k ní a říkám: ,,Ahojky Veru, jsi to ty člověče?“ Když se obrátila na mě bylo mi jasné, že je toona. Nato jaká byla na ,,základce,, baculka, tak se hodně změnila. Bylanajednou taková hubená, hezká byla vždy, ale teď byla ještě hezčí. Jedinév čem mě nepodrazila bylo to, že měla dál blonďaté vlasy a nepřestalakouřit. To jí vydrželo 11 let! Po starém zvyku jsme se přivítaly, zapálily jsmesi cigaretu a začali jsme si povídat. Dozvěděla jsem se, že Verča se daladohromady se svou bývalou láskou. S Víťou chodila před deseti lety. Povídalijsme dál, až přišla Martina, Honza a Martin. Verča mezitím odešla, tak jsme šlizapít naše dva úspěchy. Byli jsme v baru asi dvě hodiny, povídaly jsme sio studium a najednou Martina vstala a řekla věc, která nám všem vyrazila dech:,, Martine a vlastně lidi chtěla bych vám něco oznámit !‘‘ Všichni jsme se nasebe podívali a já jsem se zeptala: ,, Marti, počkej, ty jsi fakt..........V tom mě Martina zastavila a povídala dál:,, No, ano je to tak!!! Jsem těhotnáMartine!‘‘ Vyndala z kabelky fotku z ultrazvuku, kde jsme vidělihlavičku embria. Martin celý vykulený koukal, pak šel k Martině a položilhlavu na její bříško. Bylo na něm vidět, že měl hroznou radost a jak tak mělhlavu na jejím bříšku, tak řekl: Ten kope! Bude asi po mně. Takhle kopoufotbalisti! To jsme se museli všichni začít smát. Lépe se podíval na fotografiiaž potom z něj vypadlo: ,, Miláčku, vidíš ty ouška?Ten je úplně po mně!!!To bude vážně fotbalista!!‘‘ Martin celý šťastný nezpozoroval, jak mu Martina říká,že to nemůže být fotbalista, protože je to holčička, ale to už nikdo neřešil.

Pak jsme si začaliobjednávat panáky. Na tuhle chvíli jsem se s Martinou nejvíce těšila, žeto pořádně zapijeme. Chudák Martina byla cela smutná, ze nemůže pít. To bylopoprvé, co odmítla alkohol!

Postupem času jsemopustila svoji práci fotomodelky a vrhla jsem se na kariéru slušné a vlídnépatoložky. V práci se mi moc dařilo. Začínala jsem jako patoložkav nemocnici a pak jsem zažádala o přeloženi na kriminalistické oddělení,kde jsem řešila případy silného kalibru. To bylo něco pro mě; hlava prostřelenakulkou, probodaný tělo!....Vse bylo skvele....!906!

 

napsal/a: sWeEt_cArOlInKa 19:45 | __Ustav__ Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

sWeEt_cArOlInKa 12.05.2009 19:58:01

ne asi:D:D:D...jak jsem takovy kraviny mohla vymyslet...XD..a ta tvoje stara verze...je nervozni, protoze nevi jak ji pozadat o ruku..XD..XD..mno nemohla jsem


_Aliss_ 11.05.2009 20:31:03

Hey! Tomu se nikdy nepřestanu smát xDxD Prej: Bude po mě fotbalista :D:D:D