15.Duben 2009,16:56

 Lásko to je jenom pro tebe.

Za tu dobu co jsme spolu, se toho hodně zmněnilo. A to musíš uznat. Já už se kurňa hodně zmněnil.

Vím to sám a je to na mně vidět. A i ty jsi poslední dobou, podle mého názoru šťastná. A já samozřejmně taky. Byla doba, kdy jsme si oba dva mysleli, že už to nemá cenu. Ale ta doba je díky bohu prič a doufám že už nikdy nepříjde. Pamatuju si na všechny krásný věci, který jsem s tebou zažil a zažívám . Ale pamatuju si taky na ty, který pro moje srdce nebyly zrovna příjemné. Byť v nich hrála určitou roli, moje žárlivost a taky moje zbytečně přehnaná paranoja. Doufám že s tou důvěrou jsme už taky někde jinde, než to bylo před pár měsícema. Sic mluvíme o tom, jak a  kdo koho  podvede, když nebudem spolu. Ale já si myslím, že to je právě ta chyba kterou děláme. Že o tom furt mluvíme a přitom každej víme že by jsme to neudělali. Nemůžeme to udělat, pokazili by jsme tím něco co je krásný, a to by byla škoda. Nemyslíš? Terko nemusíš se bát, já už jsem se, jak píšu  nahoře, hodně zmněnil a přehodnotil své nazory na ten svět, kterej člověka dokáže strhnout na špatnou cestu, tedy pokud neví co vlastně chce a kudy má jít. a to já už vím i když taky díky tvé pomoci. Obrázky a AnimaceJSI MŮJ ANDĚL

                                                                 MILUJI TĚ  MÍRA + TERKA         Obrázky a Animace

Začni mi trochu věřit, znáš mně už taky nějakou dobu a víš že nejsem hajzl a nikdy nebudu, aspoň na toho koho mám strašně rád. Je podivuhodný že jsme spolu už skoro sedm měsíců a stále si máme co říct. 

Jiný a stejný, oba dva slepě nedůvěřiví a ale milujíc se na vzájem. to slovo milujíc je tady nejdůležitější, protože jen s opravdovou láskou, se dají překonávat i ty největší problémy. A hlavně ve dvou se to líp táhne. No ne? mmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjuuuuu tttttttttttttttttteeeeeee!!!!!!! 

 

   

 
vložil: sem-bos
Permalink ¤


0 Komentáře: