Je to dokonalý přeborník ve svádění mužů. Je to bouře s citem květiny. Když si něco zamane, dostane to buď jak buď a svou zarputilostí docílí svého záměru jakýmkoli způsobem. Je to velice srdečný a přátelský tvor, který však dokáže i k smrti nenávidět a kout rafinované pikle. Její praktičnost a smyslnost jí slouží jako dokonalý ukazatel při výběru svého partnera pro sexuální hrátky.

Jakožto romantička, která miluje bohatství a přepych, dokáže bez problémů zaujmout svým vystupováním a oblékáním. Často je to žena, která má dokonale a bujně vyvinutá prsa s velmi citlivými bradavkami. Má ráda procítěný a dokonalý sex s romantickou předehrou, hlazením a líbáním. Vůbec jí není cizí onanování a sebeukájení, ve kterém je tak dokonalá. Sex vnímá jako krásnou souhru nahých těl, které se zmítají ve smyslné slasti něžných dotyků, a proto ho chce tak často. Dává přednost milování v příjemném a dokonalém prostředí, které jí navozuje pocit bezpečí. Chce se milovat a svůj chtíč chce vždycky uspokojit.

Pokud v sobě ucítí zduřelý penis, přestane se najednou ovládat. Ráda drží svého partnera za zadek a koriguje si rychlost jeho přirážení. Za každou cenu chce prožít krásný a expanzní orgasmus a v žádném případě nechce být neuspokojena. Nemusí experimentovat, chce prostě jen ukojit svůj sexuální chtíč, který je tak silný až neovladatelný. Je to eroticky načasovaná bomba, která se skutečně vyzná. napsal/a: sharinka1 22:02 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář