všechno je na nic....   22.Březen 2007


dneska je jeden z dnů, kdybych raději nebyla na světě....
nešla jsem do školy, nebylo mi nejlíp.....
mam přítele, kterýho nade všechno miluju a máme za brát, ale problém je v tom, že on jako každej mužskej má slabost i pro ostatní holky a nejen pro mě.... a druhej problém je v tom, že sem strašně žárlivá...dnesk a jsem to nevydržela koukla jsem se na jeho profil,nechal v počítači heslo a tak mi to nedalo a samo jsem se koukla, čekala jsem, že tam něco najdu, ale nečekala jsem, že toho bude víc než dost....hafo holek zval na kafe, rande, večeři, kino.....nejhoršína tom bylo, že on to pak všechno zapíral, že on to nepsal- tak asi já,ne?! to mě nasralo nejvíc....
pořád tvrdí, že sem jeho jediná, jak mě miluje a ža by mě nikdy neopustil....možná je to pravda, ale proč teda píše jinejm?!prej si tim dodává sebevědomí, že je žádane, pěknej a já nevim, co všechno..... asi mu hold nestačí, že mu to JÁ dokazuju, ale to je jedno.... teď už vim, že pro něj v tomhle smyslu neznamenám nic a proto nechápu, proč si mě chce vzít!!!!!!
nejhorší na tom je, že já sem tak blbá a všechno to přejdu a za pár dní jako by se nic nestalo a za chvíli je to samí, pak se to ve mě všechno nahromadí a já bouchnu jak časovaná bomba a nevim si rady!!!!!
teď tu brečim jak malá holka a ptám se sama sebe, proč?! proč semnou je?!proč flirtuje s jinejma?! proč mi tvrdí že mě miluje a pak mi lže?!
nechápu to, ale asi s tím nic neudělám¨ikdyby mě podved na vlastní oči, tak já od ně neodejdu, protože jsem BLBÁ.....
mam zase co dělat celej víkend až pojedu domu, přemejšlet nad tim, kde jsem udělala chybu, proč se to všechno stalo.... napsal/a: smoulilunka 16:29 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář