20.Červenec 2010,10:32

Skutečné příběhy

 

ZKOUŠKA PŘÁTELSTVÍ

Poznaly jste někdo z vás jaký to je když člověk spadne na dno  a musí se z něj odrazit? Jestli ne tak Vám to tento příběh ukáže.

 

   Kdysi dávno jsem byla součástí jedné nejmenované party holek. Trávily jsme spolu každý den, který jsme mohly být spolu. Všichni o nás říkaly jak jsme úžasná parta a jak skvěle držíme při sobě... ale všechno hezký jednou končí a tak jsme dopadly i my.

   Každý den nás napadaly různé nápady co budem dělat. I když to sem tam byly třeba nějaké kraviny, nám šlo akorát o to být spolu. Pokaždé o víkendu jsme chodily na nějakou akci nebo aspoň za klukama. Byly jsme moc šťastní.

 

   Pak se ale něco stalo. Ani jedna z nás si to nemohla nějaky vysvětlit. Začínaly jsme se den od dne víc a víc hádat. Při každé hádce jsme zapomínaly na to jaké jsme bývaly kámošky. Jedna hádka horší než druhá. A tak se to táhlo asi rok a půl. Vždycky jeden den jsme se pohádaly, pak dobrý a za 3dny to tu bylo zas.

 

   Já už sem to nemohla vydržet jak se neustále hádáme. Tak jsem začala navštěvovat pravidelně každý víkend svou mamku v jiné vesnici. Jak měsíce ubývaly a my se furt hádaly, našla sem si u mamky nové kámoše. Holkám sem řekla, že už sněma nechcu chodit ven, že jsou strašně trapný, že u mamky mam stokrát lepší kámošky než jaký jsou ony a spoustu jiných věcí. Vymýšlela sem si narážky na ně, abych měla důvod od nich odejít.Taky tomu tak bylo, ani ne do roka jsem od holek odešla a už ani slovo s něma nepromluvila.  

Ale jak se říká každý na svoje chyby jednou doplatí. S kamošema u mamky sem se bavila sotva chvílu a už mi začalo přicházet že sem udělala velkou chybu. U mamky to bylo tak jiný. Holky venku mě začínaly nenapadně pomlouvat jaka sem kurva, ale přitom se smenou chtěly bavit. Posutpem času jsem přišla na to co se o mě vykládá a začala sem stím něco dělat. Ale to byla další osudová chyba.

Holky u mamky se na mě vykašlaly a ja sem už neměla nikoho kdo by byl semnou. Se svým klukem sem se často hádala a doma to nebylo o moc lepší. Poprvé v životě jsem poznala jaký to je když člověk spadne na úplný dno. A ještě do dneška mě to strašně mrzííí.

 

Měla jsem ale štěstí, že holky od nas byly tak hodný a baví se semnou dál.

 DĚKUJI HOLKY JSTE PRO MĚ TY NEJ.  

 

      

 

 
vložil: sunnynka17 ¤


2 Komentáře: