Kapela hraje veškerý český i zahraniční repertoár od country music, přes rock'n'roll, 60.léta, po poslechovou a taneční hudbu pro mladé i starší publikum, včetně vlastních skladeb. Se spoluprácí s divadélkem Mazec utvoří celodenní zabavný program.
24.Září 2009
NORMÁLNÍ JE (NE)KOUŘIT

Divadlo Mazec režíroval a napsal muzikálek ' Normální je (ne)kouřit 'Název jistě vypovídá o čem bude asi ponaučný děj, ale přesto jej stojí za to shlédnout naše představení. Herci divadélka Mazec jej vtipně podávají nejen pro malé, ale i pro velké. (na tomto odkazu je píseň Hulalalalala, hraná v muzikálu : http://bandzone.cz/ventilkyapumpicky )  Toto představení mělo premiéru v Praze v Hotelu Praha :o) na velmi krásné akci. V 10 hodin byl začátek veškerého dění. Zde se můžete přesvědčit, že program byl velmi pestrý i s pomocí krasného, chutného rautu. http://www.onkoceteurope.cz/onkoceteurope_cz_02.aspx

Jinak tedy by jsem měla otázku:

 "Je kouření normální? Pokud NE či ANO, jak si obhájíte svůj názor.

Myslíte si, že děti jsou motivováni touto špatností od dospělých, kteří kouří v jejich přítomnosti a tak způsobí další tržby v budoucnosti na kuřácích. Neméně na ničení zdraví, jelikož si sami děti neuvědomí nebezpečnost na jejich zdraví, tak začínají ještě dříve, než- li jejich tělíčko je zcela vyvinuté.

autor sv.marie | 09:55 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: sv.marie
Region: Praha 4
O mně:
Můj profil
Poslední návštěvy
Bastardik1 (5x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE