01.Květen 2007
1.5.2007 - Dneska sem se probudila se skvělou náladou:) Nevím čím to bylo, ale je to tak.. Ráno sem si upravila svoje nové vlsáky a vše co bylo potřeba.. Taík si zase hrál na tom kompu.. Už mě s tím pěkně štve.. Doufám, že už to dneska dodělá..

Je asi půl dvanáscté a mamka mi řekla ať naškrábu brambory na oběd.. Jej no to mi měla co dát já to totiž dělám strašně dlouho.. No hlavně, že ten oběd byl

Dneska sem skoro celej den byla doma.. Až do té doby než pro mě přišly kámošky.. Aspoň se se doma dál nenudila, v TV toho stejně moc nedávaly.. Ke kompu sem se nedostala abych si tam něco pustila.. Prostě nic..:/ Tak sme byly venku.. Pak stejně začínal hokej tak sme se všechyn rozešly a šly sme každá dom..

Přišla jsem domů a čekalo mě překvapení! Můj milovaný tatínek už konečně dodělal ten komp! Byla sem štěstím bez sebe! Tak jsem se konečně mohla jít podívat na mail.. (Jak sem byla venku tak mi přišla SMSka..). Jak sem o5 tušila tak je od mojeho Miláčka.. Jen škoda, že jsou tam špatný zprávy..:( Spíš takové, že mu něco rodiče zakázaly.. Ale pořád jsou špatné.. Odepsala jsem mu hned Ještě aby ne..

Jak sem odepsala, pustila sem ségru.. No ta si tu zase dělá ty svoje věci to než já se sem dostanu bude večer.. No a taky, že jo.. Když jsem přišla pěkně sem si zahrála WG, RW a ještě jednu hru na netu.. (Sice sem holka, ale to neznamená, že je nehraju.. Kluci ve třídě mi říkaj, že sem závislá, ale tak docela pravda to není..).
Vložil: t0007 ¤