29.Duben 2007
29.4.2007 - Dneska jsem nečekaně vstala až v 11:30 nevim jak sem to dokázala, ale u mě je to docela výkon.. Sem vstala zrovna na oběd Aspoň sem nemusela čekat moc dlouho..:D

Dneska jdu opět za svou nej kámoškou.. O5 hrajeme Tombíka jak ona říká Dneska sme to nehráli ani tak dlouho jako včera.. V té hře jsou tak nesnesitelné chyby!! Už nikdy ji nebudu hrát!! Prostě sme to zabalily a šly jsme ven.. Nikdy nevíme co dělat.. Chtěli sme jít na hřiště, ale to jsme si pak rychle rozmysleli, a ani nevím proč.. No nevadí..

Tak sme se tedy rozhodli jít na rozcestí.. To jsme si taky nakonec rozmyslely, ptž už odtamtud všichni jeli a nemělo by to cenu.. rozhodly sme se tedy jít úplně na druhou stranu naší vesnice než sme původně šly.. A když sme se rozmýšleli co dál vyšla zrovna jedna kámoška co sme jí stály před domem.. Tak sme se domluvily, že za 15 minut se někde sejdem..

My sme tedy mezitím šly k dlaší kámošce co jsme měli po cestě.. Tak sem jí povykládala co se za týden co sem byla na intru udělo a co se asi dít bude.. A o5 sem jí přemlouvala ať jde na disku příští týden.. Ale u ní se nikdy neví.. Minule se přejedla tak nešla tak co to bude tentokrát

Nic rozloučily sme se a šly sme k naší kapličce, která je uprostřed vesnice a tam sme si sedly, povídaly a čekaly.. Stejně sme to nakonec vzdaly.. Teda spíš já.. Měla sem se jít stříhat, ale nakonec z toho sešlo.. Mi pak kámoška večer psala, že je u svojeho tak, že zítra určitě.. No tak se uvidí..
Vložil: t0007 ¤