29.Duben 2007
28.4.2007 - Je sobota a já vstávám asi o půl jedenácté... Doma jako vždy je už rušno a já zase musím pomáhat.. Mě to někdy tak nebaví..

Uklidila jsem vše co jsem měla, a konečně můžu jít ven..Jdu jak jinak za svou nej kámoškou nejspíš hrajeme Tomb Raidera, a mě to zase nejde.. Jdeme tedy ven..Venku není nikdo..U nás na vesnici taky skoro nikdo nechodí ven.. Nevím čím to je..

No nic každá jdme svým směrem domů.. Já stejně dneska večer jdu ven tak se aspoň nebudu nudit Uvidím toho nejhezčího kluka, zase po celém týdnu! Aspoň si pro mě přijede.. a já nemusím jet až v 22:40 nebo v kolik to jede.. Nevím kolik je přesně hodin, ale už jsem nachystaná.. A za pár minut co se dochystám tak už mě prozvání, že už je tady.. Řekl mi, že mi ani nemůže dát pusu to jsem něják nepochopila, ale pak mi to vysvětlil:)..

 Jak sem doufala tak sme pořádně zapařili:) A představil mi pár jeho přátel takovou srandu už sem na disce fakt dlouho nezažila:D.. Asi o půl čtvrté jedeme z disky.. Ještě jeden kámoš veze další kámoše do jiné vesnice, tak sme se rozhodly, že pojedeme za ním, a že mě pak vysadí u nás..

  Tady je fotka naší party..

No tak sme čekaly a kámoš nikde tak ho prozváněl.. A on mu volal hned z5, že už je úplně někde jinde.. Tak mě tedy vezl domů.. Zase sme se nemohly rozloučit.. No jo, když se vidíme pomalu jen jednou za týden:( Když sem přijela domů mohl být tak 4:15.. Doufám, že se nikdo doma nevzbudí jinak bych asi dostala zaracha..
Vložil: t0007 ¤