06.Květen 2007
5.5.2007 - Večer sem ještě šla na disku jak sem psala..:) Je asi tak 22:00 A ja valim za kámoškou, ptž mi má dělat vlasy.. Já sem se mezitím dochystala.. Jak sem k ní přišla udělala mi dneska vlasy něják moc rychle a mi sme měli ještě hafo času.. Tak ona si tam taky ještě něco dodělala a já se jí ptala jestli mi půjčí nějákej pásek, ptž sem ten co tam nosím nechala na intru..

Konečně je 22:30 a mi jdem na bus.. Jede hned za chvíly co sme tam přišly.. Kámoška jí psala, že nás bude čekat na zastávce.. No něják to nevyšlo ten řidič nás zavezl ještě na kopec k naší disce.. Tak sme tam šly a jelikož sme ji na zastávce neviděly tak sme myslely, že čeká na Phoenixu.. No a ona nikdě.. pak mi přišla SMSka.. Jelikož kámoška neměla mob tak psala na můj.. A psala kde sme.. Sem jí teda odepsala, že už sme nahoře ať tam příjde.. Ještě jak sme tam přišla tak Janča na mě, že jde z vrchu kámoš.. Sem ho musela pozdravit.. No však tam chudák odemě dostal do tlamy.. Jak sme tancovali, ale nic vážnýho..

Tak pohodka všichni sme na disce a kámoš do mě valí zase něco o jednom kámošovi sem nemohla sem se musela pořád smát.. A jako pohodka.. Sem měla celkem znuděnou náladu, ptž tam nebyl ten můj..:( No tak už se nedalo nic dělat.. Nic kámoši pak odjeli asi okolo drhé.. A mi sme s kámoškou chtěly jít v 2:45.. Jenže.. Venku bylo poněkud hnusně.. Na taxíka už sme neměli sme musely jít pěšky.. ono pršelo!! Já nesnáším déšť..! No tak sme to něják přežili a už sme teda šly.. já sem přišla dom přesně v 3:30.. Tak jako pohodka čas.. Sem jen přišla dom a pomalu sem spala..

6.5.2007 - Je asi tak 10:30 a já už vstávám.. I včera sem spala dýl jak dneska.. No tak neva.. Tak sem se šla nasnídat.. Oběd sme dneska měli asi tak o půl jedné tak mi trochu vytrávilo.. Tak sem do sebe ten oběd dostala.. Pak sem se odpoledne stavovala za Jančou.. Sem si až u ní vzpoměla, že sem jí nevzala ten pásek.. no neva.. Jak sem byla u ní tak mi psal můj Miláček, kdy že to za ním chci přijet.. Sem mu odepsala.. tak sme si vykládaly.. No nic moc sem se nedozvěděla.. No sem taky mohla čekat

Tak sem zase šla dom.. Taky co venku, když zase začalo kapat.. Njn se už nedá nic dělat.. Tak jak sem byla doma tak sem zase se ségrou hrála něco na kompu.. No to je zábava.. Úpe mega moc.. No neva pak sem se zpakovala jak si sem sedla mamka a já sem šla Janče zanést ten pásek.. A ona na mě, jeslti mě to pořád bavý chodit sem a tam.. Tak sem jí řekla, že už je to asi 2 hodiny co sem tu byla.. A ona aha tak tj.. Vlastně to už je docela dlouhá doba.. Tak sme si zase něco povykládaly a jejich nové kočce.. Mikšovi..

Tak už sem šla zase doma ven se jí nechtělo.. No tak co už no.. Sem šla dom.. A s jinou ségrou sme šly hrát jednu logickou hru.. Ne, že by mě nějk extra bavyla, ale tak aspoň něco.. Pak už mě sem konečně pustila a já sem mohla chvíly jít dokud mě zase nevyhodila mamka.. Tak sem se dívala v Telce na Výměnu manžele.. Asi tak do 21:00 než mě mamka pustila ke kompu.. Až u kompu sem si všimla, že nemám mobil.. Sem se ěšla podívat na gauč jeslti tam náhodou nelíží.. Naštěstí pro mě tam ležel a navíc ještě s SMSkou.. Ani sem něják netušila od koho je.. Ale jak sem viděla jen fotku od koho tak sem byla šťastná můj Miláček mi psal..

Psal mi, že teda zítra budu moct přijet.. A psal taky v kolik, a že mě tam bude čekat.. Tak sem mu hned teda odepsala, že teda jo, že tam přijedu.. Pak už sem šla jen na ICQ a zase mi psal jeden otravnej kluk co ho nesnáším.. Mobil sem si zatím hodila nabíjet přes kabel.. Abych ho měla nabitý.. Když už se mi tak rychle vybíjí.. Njn kupovat baterku do něj nebudu, ještě pořád drží tak novou nepotřebuju..
Vložil: t0007 ¤