30.Duben 2007
30.4.2007 - Tak dneska sem vstávala docela brzy.. Nevím kolik přesně bylo, ale bylo vím, že to bylo fakt brzy.. Ségra pěkně šla do školy. A já sem si tam ležela v posteli a dívala se na ni jak se chystá sem jí ani nepomohla ještě aby

Pak tatík něco dělal s kompem kámoše.. A já sem ho jako vždy sledovala.. No jo tak co bych jinýho mohla dělat.. Pomáhat mu se mi nechtělo.. Pak za mnou přišla kámoška co mě měla stříhat jestli s ní nechci náhodou jet do města, že by bylo lepší kdyby mi ty vlasy udělala holička, bála se, že by mi to něják pos*ala jak sama řekla.. No tak sem teda jela.. Aspoň sem měla větší jistotu, že se to povede..

Tak já s ní čekám hodinu a půl než má hotovou hlavu ona, šla si dělat melír.. Jo sluší jí to aspoň mi připomíná tu starou kámošku, kterou sem znala.. Tak sem konečně na řadě já.. Doufám, že to udělá dobře.. A jak sem doufala, tak to i dopadlo.. Sem spokojená u můžeme jet domů.. Na zastávce potkám mamku a zase jí budu muset s něčím pomoct (jako vždy), jede z práce.. A nic dobrýho mi neveze.. No nevadí..:) 

Přijedu domů a potřebuju se podívat na mail, ptž mi došla SMSka, že mám nový mail a když sem byla ve městě tak sem se tam neměla kde podívat.. Jenže tatík pořád dělá něco s tím kámošovým kompem, ještě, že to má trvat jen pár minut.. Už sem se tam k tomu konečně dostala.. No jak sem si myslela, že to bude od mýho Miláčka tak sem se mílila.. Zase mi kámoška posílá nějáký řetězce.. No to můžu rovnou mazat.. A to sem se těšila, že to bude od něj.. Tak sem jsem mu psala jestli teda mám za ním jet.. Nenapsal.. No tak sem nikam nejela..

Pak navečer mi psala esemesku, že se mi moc omlouvá, ale že segra má narozky, a jdou grilovat.. No tak sem to přežila.. Šla jsem teda za svou nej kámoškou.. Zase sme u nich zůstaly.. Jak sem řekla, že už hrát Tombíka nebudu tak sem ho stejně hrála.. Sice asi jen tak 5x sem se zabila a vypínala sem to.. Ptž já tohle fakt hrát nebudu! Tak sme si ještě s její ségrou zahrály wormsíky..:) No sme se zase zasmály

Je asi 20:00 a já jdu domů.. taťka pořád sedí u toho kompu a já sem se těšila, že si tam sednu.. No tak asi ne.. Je 20:57 a mě přišla SMS, že mi přišel nový e-mail.. Tušila, jsem od koho je.. Tak sem se taťky ptala jak dlouho tam ještě bude a on mi odpověděl: " Ty už sem zase chceš jít co?" No tak samozřejmě, že tam chci jít, když sem tam nebyla celej den.. Hned jak mě pustil, přehodila sem si kabely z jednoho kompu na druhej a mohla sem tam konečn jít.. První co jsem šla udělat byl mail.. Jééé moje Lásenka mi píše, jak sem psala tušila jsem od koho je a taky sem měla pravdu:)
Vložil: t0007 ¤