10.Květen 2007
10.5. 2007 - Tak jako dneska sem si vstala asi tak v 7:00 zase sem se jednou na intru vyspala.. No jo tak jako aspoň něco, když už nic.. V 7:40 odcházím do školy.. Máme angličtinu.. No ta mě strašně moc baví..:/ No jo tak jako asi s tím nic neudělám.. Pak sme měli hodinu fyziky a pak matiku s úplně strašnou učitelkou!!( ALe ta co ji máme normálně strašná není!! Tak je úpe v pohodě )

No pak sme měli volnou hodinu.. No pak sme měli hodinu s našim třídním.. Teda měli sme mít Ale neměli sme, ptž ho někdo volal, že musí jít na jinou budovu.. Tak sme šli pěkně na A7 kde jsou kompy.. Tak sme se jako vždy radovali.. Jako mi sme tam měli bát, jenže on si to přehodil.. Ale tak stejně sme se tam dostali.. No jo tak mi Ačka.. No to je jedno to se neřeší.. Radši.. No tak sme tam teda byly.. pak sem měli hodinu se Zálim jak mu říkáme.. V poho učitel.. No pak čeština zase usínací hodina.. ALe tak jako dneska ani ne cosi do nás valila.. Ani nevim sem něják neposlouchala..

Poslední hodina nám dneska odpadala.. Byla pedagogická rada pro čtvrťáky.. Njn.. Aspoň sme šli brzy.. Však sem se všichni úpe rychle zbalili a vypadly :D No u nás normálka..

Tak jak sem přišla na intr tak sem tam viděla i naši pomalu zapomenutou spolubydlící.. Sem ji neviděla dva týdny.. Minulí totiž nebyla ve škole.. No jo tak jako co už.. Jinak pak sem šla vedle na pokoj chvíly sem tam pobyla.. A pak sem šla zase k nám, ptž naše zapomenutá spolubydlící a jedna holka od vedle z pokeje šly někam ven.. Ta moje druhá spolubydlící jela už domů.. Tak co už.. Pak za mnou šla kámoška jestly půjdu na brusle.. Tak sem jí teda řekla, že jo.. Sme si sice zabruslily jen chvíly, ptž nás dneska obě už bolely nohy.. Nevim mě skoro nikdy nebolí,a le tak jako co už..

Pak sem šla teda k nim na pokoj jak sme přijely.. A sem se jí snažila pomoct s úlohou, ale něják mi to dneska nepálí, ptž mi nenapsala moje Láska a ani mě neprozvonil.. Nevim co se děje :(:(':(:(:'( No pak sem šla chvíly na komp odehrát kola a pak sem taky něco napsat, azse mizim třeba se dozvím, ještě něco nového a příjdu to sen napsat..
Vložil: t0007 ¤