04.Květen 2007
4.5.2007 - Tak už je to tady je pátek.. Dneska jsem stávala v6:45.. Sice sem mohla stávat jako normálně, ale jezdím dřívějším autobusem tak stávám o něco dřív..

Dneska máme první čtyři hodiny komply tak sem úpe v klidu.. Jeden učitel do nás valil něco o hexadecimální soustavě a něco s barva.. Myslím, že ho skoro nikdo neposlouchal, ostaně jako vždy.. Potom sme měly dvě hodiny programka.. No tak dneska sme tam toho taky moc nedělali.. Prostě úpe v poho den.. Další hodina byla fyzika tam jsme si něco napsala a zase sme šly..

Tak konečně oběd.. Už sem měla hlad.. Dala jsem si něco k jídlu ve školním bufetě.. Radši ani nevím co Protože to určo bylo hnusný.. Konečně máme poslední dvě hodiny.. Jo a ještě něco.. Hned první hodinu si mě zavolal náš třídní.. Ohledně třídnice.. (ptž se o ni starám). Tak poslední dvě hodiny toho taky moc neděláme.. Já mám jít nechat zapsat pár hodin co tam ještě nebylo zapsaných za dnešek.. A pak už v celku pohodka..

Říkám dneska úpe poho den Však jsem taky za to byla ráda.. Taky nás učitel pustil o něco dřív, ptž měli učitelé ještě poradu.. Tak sme skončili skoro o půl hodky dřív.. Sice se pár lidí zpakovalo skoro po 6 hodině, ale tak tomu učitely je to v celku jedno.. Já a dva spolužáci sme tam ještě zůstaly.. Sme si aspoň pokecali.. Poradili sme s něčím učiteli.. A pohodka..

Tak jak sem přišla na int tak sem si šla nahoru do pokoje pěkně dobalit všechny svoje věci do batohu.. A už sem pomalu šla dolů za kámošem, se kterým jezdím vlakem domů.. Dneska něják něčekaně už byl připravený. U něj opravdu nečekaný.. Musim na něj vždycky dlouuuho čekat.. Tak sme už šli na vlakáč.. Ve Veselý si on a ještě jeden kámoš šly zapálit, ptž sme měli spoždění.. Sice je viděla průvodčí, ale tak jako pohodka si tam s nima ještě pokecala.. Tak už sme jeli a já sem s ním šla poslouchat na mobilu písničky..

Jak sem vystoupila, tak sem šla na autobusák.. Sice sem nečekala tak dlouho jako vždycky, ale čekala sem dlouho.. Konečně přijel autobus a už sem jela domů.. Ještě dneska sem psala kámošce ať na mě čeká na buse.. No jo zase zapoměla.. Mi to pak psala.. A taky mi psala, že se za mnou pak staví.. Já sem to stejně nevydržela a šla jsem za ní sama, ale tak skoro u jejího baráku sme se potkaly.. Tak sme tam zůstaly a kecaly.. Sem jí povykládala jak bylo atd. A ona taky.. :) Pak sme viděli, že u další kámošky je ještě další kámoška tak sme za nima jely.. Sme si tam povykládaly, a všechny sme šly ven..:)

Venku ani v celku nebylo co dělat.. Tak sme šly chvíly na hřiště tam nikdo nebyl tak sme si řekly, že by sme si mohly zajít na oříšky do naší vesnicky hospy.. No tak jak sme tam šly tak kámoška vzala zrovna jednu malou kofolu.. Sme ji daly všechny dohromady:D Jako to je u nás normální:D Pak sme si šly sednout do naší zastávky a tam sme kecaly.. Pak přišly ještě další holky.. Těm už je asi tak 18.. Tak sme ještě probíraly něco s nima.. Je asi půl desáté a já od nich odcházím, ptž sem doma neřekla, kdy příjdu.. A radši to nechci přehnat..

Ale tak je to v pohodě.. Přišla jsem domů a zjistila, že všichni už spít.. Tak sem se navečeřela, a šla jsem si sednout ke kompu.. Stejně v telce toho moc nedávaly.. Tak co tam..
Vložil: t0007 ¤