05.Květen 2007
5.5.2007 - Jooo je sobota!! Už sem se na ni strašně těšila!!! Vstávám asi tak v 11:00 (konečně zase).. Vstala sem, převlíkla se a šla jsem se najíst.. Ani sem pomalu nemusela, ptž sem měla pomalu oběd.. No neva.. Odpoledne sem se stavovala za kámoškou, se kterou mám jít na disku.. No tak ona mi řekla, že by sme měli jít..

Tak sem se vrtáila domů a ani sem nic nedělala.. V telce nic nedávala u kompu zase seděl taťka a já se nudila.. Pak jak tatík odešel od kompu tak si tam sedla ségra.. Sem jí řekla, že si půjdem něco zahrát.. Naštěstí souhlasila.. Aspoň něco..

Tak sme teda skoro celý zbytek odpoledné hrály.. Pak sme tam pustily mamku ať si jde udělat svoje věci.. Pak už byl skoro večer tak sem tam šla já.. Tak sem si pokecala s kámošema.. Jej sem si zrovna spoměla jak sem se nudila a jak mě jedna kámoška úpe rozesmála!! Sem nemohla.. Mi kdyby sme se znaly doopravdy tak se úpe nasmějeme Ale dneska mi to stačilo přes netík..

Pak sem musela jt nstavit video na nějákej film.. Sem to nastavila a šla jsem se pomalu chystat na disku.. Na ICQ sem měla sttus, že se někam chystám.. (Ten mám nejradši..) Je asi tak 21:00 a kámoška se mi konečně ozvala, jestli teda jo nebo ne.. A Miláček mi dneska napsal, že on tam nepojede Byla sem strašně smutná jak to napsal.. Ale tak nic se s tím nedá dělat.. Já totiž za ním asi pojedu v pondělí mm ve škole volno tak t musím využít..!!
Vložil: t0007 ¤