07.Květen 2007
7.5.2007 - Tak dneska sem vstala si tak v 10:00 a jako sem už byla vyspaná.. Nevim ü mě se to moc často nestává.. Tak jak sem se vzbudila sem pak potkala taťku mi říkal, že je zajímaví, že už stávám.. No tak sem mu řekla, že už sem vyspaná..

Šla jsem si umýt vlasy.. Sem je měla už strašný..! Jak sem si je umyla taťka mi řekl, že si jde udělat svpje kolečko tak sem zatim byla sama doma.. Sem si vyfénovala vlasy pustila muziku a něco sem uklidila.. Ještě sem stihla napsat kámošce..

Pak už se to zase všechno nahrnulo domů.. Přišly ségry a hned po nich už i taťka.. No tak mě to nevadilo, ale sem doma radši sama.. Tak už sem musela pustit ségry ke kompu, kde jsem byla.. pak sem si pěkně dala oběd.. A pak sem šla se ségrou hrát domek.. (To je jedno co to je) Super pokročily sme o něco dál, ale stejně to nemůžem udělat..

Je asi tak 14:00 a já sem vypadala ven to sem řekla taťkovy, že jdu k Janče, ale už sem si sebou brala prachy, ptž sem měla jet do Slavkova.. ( Za svou Láskou   ) Stavila sem se za kámoškou, ale nebyla doma no něják sem věděla kde ji mám hledat.. :) Šla jsem teda za tou další kámoškou a ona tam byla.. Tak sme šly všechny ven..

No tak já sem se jí pak ptala, jestli by se mnou šla na rozcestí jako kdyby nešla bych ji zmlátilA( ale ona ví jak to myslím..) Tak sem mnou teda šly.. Popřály mi hodně štěstí a byl klid.. Sice mi strašně bušilo srdce, ale tak jako to je u mě v celku normální, když jedu za někým koho mám hrozně moc ráda!! Tak jak sem tam přijela tak sem ani nevěděla kde ho mám hldat.. Vždycky sem ho zatím viděla v bl¨ílím triku a já hledala právě bílí triko. No neva.. Mělo trochu jinou barvu.. Jen červenou.. No, ale tak co už mě to nevadilo..

Ale jak se za mnou pomalu připlížil a řekl: "Nevidí neslyší.." Sem se ho lekla.. Ale tak jako bylo to hezký.:) Tak sem ši šly sednou do zámeckýho parku.. Seděli sme tam asi tak 2 hodiny a pořád sme si měli o čem vykládat:) A pak ho napadlo, že by sme mohly jít do cukrárny, ale ani jeden sme asi tak něják tušili, že bude zavřená.. No tak neva.. Tak sem šli k rybníku.. Tak sem si ho pěkně celej obešli..:) A pak sme si tam sedli na lavičku....

No pak už bylo asi tak 19:00 a pomalu sme šly na autobusák.. No a on si pořád vozil to svoje kolo, na kterým přijel.. Prej třetí Miláček.. No to je jedno.. Tak sem čekaly až mi přijede autobus.. No vůbec se mi nikam nechtělo..:( Bych radši byla pořád s ním.. ALe to něják nejde..:( Tak sem zatím jela dom.. Jak sem přijela tak sem šla dom, a pak sem si šla ještě do hospy pro tyčinky.. A pak za kámoškou a valila sem dom.. Jak sem přišla sem se přeslékla do svého krásného pyžamka s medvídkama Teď sem posílala SMS Miláčkovi na dobrou noc.. A dostala sem od něj úpe krásnou SMS.. No nic já to tu zabalím..
Vložil: t0007 ¤