09.Květen 2007
9.5. 2007 - Tak už je to zase tady... Musim vstávat v 6:15... No jo tak už je zase škola.. Ale zase sem byla doma až do úterý no volno dělá svoje.. Sice sem vstávala brzy, ale nemusela sm jet už v úterý.. Zase bych tu zewlila na intru a neměla co dělat..

Tak sem jela ráno v 7:02 busem do Kyjova.. SEm si zašla pěkně koupit snídani.. A pak sem si musela jít ještě do drogérky koupit tužku na oči.. Sem musela tu svoji vyhodit, ptž už byla moc malá a ani s nedala ostrouhat.. Njn tak jako se nedá nic dělat.. Stejně sem ještě na nádraží čekala skoro 45 minut...

Konečně už přijel vlak.. Jej zase bylo na Veselý docela nával asi tak jako skoro každej týden co sem zatim jela.. No tak pak to ve Veselý sice trochu ubylo, ale na druhou stranu jich zase něco málo přibylo.. Njn.. Tak co už..

Přijela sem do trapných Kunovic na zastávku.. A pomalu valila do školy.. Měla sem ještě docela čas.. Jak sem přišla do školy tak sem si z tašky vytáhla tělocvik.. Měli sme totiž pondělní rozvrh.. No jo.. Pak sem šla tašku zanést k Fusině na sekret.. 

Pak sem si ještě odehrála na ICčku kola na WG... A už sme pomalu šly na tělák... No tam se zase hrál fotbal a já jako jediná holka sem samozřejmě musela hrát s nima.. No tak sice sem měla hrát s jedním týmem, jenže z toho druhého pak někdo odešel tak sem měla jít k nim.. Magoři mě postavili do brány!! Sem myslela, že je zabiju! Jako jeden to do mě málem napálil a to věděl, že tam stojííím.. Njn tak jako asi s tím nic neudělám...

Pak sme měli dějepis.. Jelikož sem ž byla vyvolaná tohle čtvrtletí tak sem byla jistá, že mě nevyvolá a taky, že ne.. No jo tak jako on skoro nikdy nevyvolá někoho dvakrát.. Pak sme měli základy elektrotechniky.. Jej zase třídního... Nj.. Tak neva.. Sme něco probírali.. Něco nám kecal a měli sme si zapisovat.. No ne, že by to něják šlo... Jako nám kecal něco pak přešel někam jinam a pak ještě zase někam jinam..

No to už je jedno.. Pak sme měli digitálku.. Máme na ni mazaného učitele!! Jenže dneska měl nějákou divnou náladu.. Škoda, ani sranda nebyla..:( A to je špatný!! No pak sme měli konečně poslední hodinu!! Sme byly na kompech tak pohodka.. No zase nám říkal něco o Linuxech.. Njn..

Pak už konečně na intr.. Ještě sem musela jít do Olšavy.. Koupit si něco k jídlu.. No jo já.. No a pak sem šla na intr.. Konečně sem se těšila jak budu zewlit.. Njn.. Tak jako už bych s tím nic neudělala.. Pak za mnou přišla jedna holka z intru jestli bych s ní šla do Hypky.. Tak sem souhlasila, abych tu nebyla zase...

Pak sem se šly ještě projet na bruslích.. Jak sme přišly tak sem s ní šla uklidit kuchyň a pak sem zalezla do sprchy.. Ptž sem byla úpe zpocená z těch bruslí.. No pak sem psala kámošce jeslit bych zase nemohla k ní na noťas.. Tak jako ta mi to dovolí, ptž ví, že jí tam nic neudělám..:) A to jako myslím vážně..:) Tak sem šla chvíly sem.. No a jako byla docela nuda.. Nikdo na ICQ nikdo nikde!!!
Vložil: t0007 ¤