02.Květen 2007
2.5.2007 - Tak už je to zase tady.. Dneska sem stávala v 6:15 jen proto, že už sem zase musela jet do školy.. Fakt mě to tady už docela nebaví.. Je tady někdy fakt nuda.. Pak sem ráno musela ještě k mamce do práce.. Abych si nakoupila jídlo na ty tři dny..

Už jsem odešla od mamky z práce a šla jsem na to nádraží.. Sice něják brzy, ale nevadí.. Ještě sem si všimla, že tam mají nějáký losy.. Tak sem  si musela hned jeden koupit.. "Supeeer" řekla jsem, když sem ho setřela.. Sem vyhrála 50Kč.. A to se co? No vyplatí..:D To je naše heslo...

Tak už jsem přijela na zastávku a teď asi ještě tak 10min do školy pěšky.. A to jdu zase s tou cestovní taškou.. No přece mi to vůbec nevadí, ale tak jako na intru už nikdo není.. Tak bych si ji stejně musela vzít.. Ty jo.. sem se podívala na rozvrh a místo digitálky máme základy.. No jej.. Zase máme třídního. .To do mě bude valit, že nemám dopsanou třídnici.. Hlavně to ne..! No já sem to předpokládala, měla sem jen něco dopsat.. Prej jen trochu.. No sem si mohla myslet, že toho trochu nebude.. Skoro čtvrtka třídnice..!

No tak už je to jedno.. Něco jsem zapsala.. A pak ji po mě po vyučování chtěl.. Šla sem mu ji zanést a on mě stejně poslal na sekret, že si tam pro ni příjde.. Tak nevim proč sem mu ji nesla.. Ale tak už je to jedno.. Ještě si mě odchytla kámoška, že chce abch zašla do Olšavy.. ( To je jeden obchod tady).. Chtěla koupit, rohlíky a nějákej sýr.. Tak sem tam šla, ptž sem tam stejně chtěla mlíko pro sebe.. A taky nějákej ten rohlík..

Konečně na intru.. Tento týden má odpolední Jarda.. To je super vychovatel.. Mám ho radši jak vychnu.. S ní se nedá tak povídat.. Teda jako jo, ale není to jako z Jarošem.. Tak mě odepsal.. Jako, že jsem přišla.. Já sem šla nahoru.. A už tu byla i jedna z mých spolubydlících ta druhá snad ani nepřijela.. Tak sme se zeptaly jak je.. A tak v celku všechno.. ona se pak šla učit a lehla si.. Já sem šla zatím chvíly na komp.. Napsat svojemu Miláčkovy..

Potom jak už přišly i holky z vedlejšího pokoje tak sme šly k nim na pokoj.. Psaly sme si chvíly s kámoščiným klukem a ta druhá si zatím šla lehnout.. Když sme měly vycházky všechny holky se zpakovaly, a já sem tu zůstala sama.. Ne, že by mi to vadilo, ale taky pořád na intru se mi sedět nechce.. Stejně sem tu zůstala.. Mezitím co ony byly pryč, šla jsem na chvíly ke kámošce na noťas.. Já to bylo jasný, a ví to sem jí to řekla:) Napsala jsm svojemu Miláčkovy jestli mu můžu zavolat.. Sem čekala, že jen prozvoní, ale ne.. On mi napsal mail, že klidně můžu:) Ale tak jako sem nečekala, že bude psát sem zase musela k té holce na noťas..

Tak sem mu volala:) Byla sem štastná, že jsem ho aspoň slyšela, možná ho totiž neuvidím dva týdny:( A to já nechci.. Provolala jsem s ním asi 60Kč.. Njn, pro lásku se musí něco obětovat..:) Je asi tak 21:00 a holky z pokoje přišly.. Odemě ještě ne.. Ta je prý někde na randa tak doufám, že nám něco povykládá.. Nic já už to tu balím asi půjdu do sprchy a pak alou do postele.. Sice máme večerku až v 23:00, ale to mě je v celku jedno.. Tento týden nemám sebou žádnou knížku tak nebudu mít co číst.. Nevým, že mě to najednou tak začalo bavit, nikdy mě to nebavilo..
Vložil: t0007 ¤