08.Květen 2007
8.5.2007 - Tak už je to zase tady.. Úterý... No to je jedno.. Tak dneska sem vstávala asi v 10:00 Fakt neobvýlké, jenže já sem šla spát docela brzy tak ani ne.. No jak kdy.. Dneska sem prvně posnídala než sem něco začala dělat.. Pak sem si musela znovu umýt hlavu, ptž sem ji měla strašnou.. ALe tak jako to je jedno.. Ani nevim co sem to dneska pořád dělala, ale pak už byl něják oběd...

Odpoledne sem se s rodinou dívala na pohádky.. No úpe mazec.. Pak sem radši vypadala asi tak ve15:00 ven.. Byla sem u kámošky a povídaly sme si co včera bylo atd.. No a strávila sem tam asi tak hodinu a půl.. pak sem zase šla dom.. No a zase nebylo co dělat.. Sem sedla k telce a na něco sem se dívala.. Pak se uvolnil počák tak sem si tam šla chvíly sednou podívat se na ICQ a nikdě nikdo tak sem ho zase vypla..

Pak sem si šla chystat věci na intr.. Jej tak nesnáším balení.. No, ale tak už s tím nic neudělám.. PAk sem Lásce napsala SMS na dobrou noc ptž chodí brzy spát.. no jo někdo do práce chodit musí.. No jako vždy sem SMS od něj ani nečekala hned..

Pak večer sem si šla sednou ke kompu.. A to sem si zapala ICQ a jedna kámoška mi řekla (tohle jí splnit můžu), že jesli tam bude jeden kluk takže jí mám napsat.. No tak tam byl  sem jí teda hned psala.. Přišla mi hned odpověď.. No škoda, že u nás jsou zase všichni doma jinak by sme k nám třeba mohly.. Ale takhle ne.. Myslela jsem, že mi píše znocu ona, ptž sem jí na to musela odpovědě.. A ne ona to nebyla.. Moje Láska mi psala. Už sem se dočkala.. Taková hezká SMSka jako vždy od něj.. No tak sem ho jen prozvonila aby věděl, že mi přišla.. No jinak sem psala jedné kámošce z intru..

A pak už o5 nebylo co dělat.. Tak sem si sem šla psát.. Tak se tu zase mějte.. Asi si půjdu něco zahrát.. Možná CSko.. Tak zatiiim:)
Vložil: t0007 ¤