Randy Katana

14.Březen 2008 | DJ´s

Randy Joubert

neboli Randy Katana má exotický původ. Narodil se na ostrově St Maarten v Karibiku, část života strávil na Curacau a Arubě. Studoval v USA a o prázdninách se na Arubu vracel, aby bavil fanoušky v největším místním klubu. Právě tam se zrodila jeho DJská kariéra.

V roce 1988 se rozhodl zakusit nových možností a přestěhoval se do Holandska, kde přece jen měli pro jeho hudební talent trošku větší porozumění. Po dvouměsíčním výletu do Švýcarska se vrátil do Nizozemí, kde už pro něj měli nachystanou rezidenturu v Tahiti Clubu ve městě Scheveningen. Hrál zde dlouhých 9 let a právě tady potkal člověka říkajícího si The Freak, se kterým založil label Jinx Records. Pod ním vyšly jeho první nahrávky jako třeba Sexual Intimidation nebo Erotmania. V roce 1999 si také založil velice úspěšný a výnosný onlineový obchod s vinyly, který se však po třech letech dostal do finančních potíží a zkrachoval.

To Randyho přimělo věnovat se DJingu jako hlavnímu zaměstnání. A měl štěstí, byla mu velice brzy nabídnuta rezidentura v jednom z největších amsterdamských klubů - XL. Stal se jedním z nejrychleji se vyvíjejících umělců v Holandsku, nejvíce bookovaným zahraničním DJem ve Španělsku a procestoval další evropské země jako např. Posko, Švédsko nebo Francii. V Madridu hrál společnš s Judge Julesem pro 7 tisíc příznivců a jeho vystoupení si vyžádaly i festivaly jako Dance Valley, Beachpop nebo Almere Free Festival. Coby producent se Randy činil stejně tak výtečně, vydal další úspěšné singly např. Fancy Fair, One Solid Wave či Tribal Shock.

napsal/a: trancemaniak 15:37 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář