13.Leden 2009
  1. takže...sem rodilej pražák. no to neni až tak zajímavý. měl sem poměrně těžkej život. do nějakých 17ti let sem si žil opravdu dobře. chodil sem do školy, měl sem skvělý rodiče, kamarády a chvíli po sedmnáctých narozeninách se stalo něco, co mi změnilo život. rodiče měli autonehodu a já zůstal sám. od tý doby sem jinej.
    chvíli mě vyhovávala babička a jakmile mi bylo osmnáct tak sem dostal po rodičích poměrně dost penez, začal sem pít a po čase sem měl i problémy s drogama a stal se ze mě, jak lidi řikaj, děvkař. bylo to poměrně složitý období. postupně sem přestával chodit do školy, flákal sem se a ztrácel sem kamarády. mám jednoho kamaráda, kterýho znám už roky. nikdy sem ho nepokládal za nej kámoše, ale když sem potřeboval tak tu byl vždycky pro mě. vytáhl mě z drog a dokoncei z pravděpodobný sebevraždy. navíc to se mnou vypadalo fakt špatně. byl sem troska. stálo ho to peníze a velký úsilí, ale už sem čistej tři roky. už tolik neděvkařim, protože mi pomohl vymyslet barevný týdny. to znamená, že si užívám s holkama podle toho jakej je týden. první týden v měsíci znamená, že šukám jenom s blondýnama a ostatní odmítam. druhej týden v měsíci znamená, že beru jenom brunetky, třetí černovlásky, čtvrtej různě obarvený, promelírovaný apod a zbytek dní do konce měsíce nedělám rozdíly. pro orientaci: pro ženský pohlaví sem poměrně atraktivní a navíc mám prachy. dá se toho hodně využívat. holky sou bláznivý. kdyby nebylo tý nehody, peněz a ženský naivity tak bych takovej nebyl. nejspíš bych byl dávno ženatej a nejspíš šťastnej. jak sem psal. nějaký pěníze mam po rodičích naspořený a něco odkázaný a zbytek z pojistek. něco sem prochlastal a profetoval. jako snad každej mladej člověk sem si chtěl užívat a nakoupil sem si různý kraviny. až sem se dostal z těch droz a dal sme se trochu do kupy tak sem peníze investoval. bohatě se mi to vrátilo. teď sem s penězma za vodou, ale pro jistotu sem pořídil pár bytů v Praze, který pronajímám.
    jak vypadá můj život dneska? neni to tak úžasný. na první pohled by se mohlo zdát, že si žiju jak král, ale neni tomu tak. sem zdravej, mám dostatek peněz na celej život, supr auto, televizi s úhlopříčkou necelý 2 metry, chodim do drahých restaurací, mám vířivku, mam sex každej den, spim jak dlouho chci...ale k čemu mám peníze když uz si za ně nemám co koupit? co s penězi? proč investovat když už v podstatě všechno co si můžu koupit za peníze mám? ono...plno lidem by se mohlo zdát, že je to výhoda být bohatej. je to výhoda, ale má to hodně nevýhod. nemám celý dny co dělat, kamarádi se sháněj špatně, holky na mě letí a sexu můžu mít kolik chci, ale nechci holku, která mě bude chtít jenom pro pěníze nebo proto jak vypadám. užívám si sexu, ale ty holky pak odkopávám. holek co hned roztahujou nohy si nevážim. ani mi nepřijde hnusný je využít a prostě si zašukat. pak je pošlu do prdele. možná si myslim, že jim tim pomáhám, že si uvědomí, že vzhled a prachy nejsou důležitý a možná sem jenom hajzl. každopádně mít peníze je problém. mám všechno a zároveň nic. holku, která by mě milovala a tim myslim skutečně milovala si za prachy nekoupim. ani bych ji nechtěl. expřítelkyně mýho nej kámoše, kterej mě vytáhl z těch drog a ještě pár problémů jednou řekla větu, kterou si do teď pamatuju. "k čemu mám peníze když si je nemám s kym užít?" je to pravda. v tu dobu co to řekla což už je pár let sem si myslel, že se svět toči jenom kolem mě. nikdo mě nezajímal a to co řekla sem nechápal. ona se narodila do bohatství a žila s tim celej život a až nedávno sem si uvědomil, že měla pravdu. 
  2. tak to byl ve zkratce můj život. určitě sem toho hodně vynechal, ale ne umyslně. neumim úžasně psát. ve skutečnosti sem celkem sprostej a taky píšu bez háčku a čárek :D tady sem se výjimečně snažil, ale i tak tam bude chyb jak máku, takže jestli si to někdo náhodou přečte, mějtě prostim přimhouřený oči 

hezkej den T.



Vložil: traviss.cz ¤