...Trainspotting.....

07.Září 2008

Choose life.Choose job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.Choose good health,low cholesterol,and dental insurance.Choose fixed rates mortgage payments.Choose a starter home.Choose your friends.Choose leisurewear and matching luggage.Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics.Choose DIY and wondering who the fuck you are on a sunday morning.Choose sitting on that couch watching mind-numbing spirit crushing game shows,stuffing fucking junk food into your mouth.Choose rotting away at the end of it all,pishing your last in a miserable home,nothing more than an embarrassment to the selfish,fucked up brats you spawned to replace yourself.
Choose future.
Choose life..... (
ale proč bych měl něco takovýho udělat. Rozhod jsem se nevybrat si život ale něco jinýho. A důvody? Žádný důvody nejsou. Kdo potřebuje důvody, když má heroin.)--Mark Renton.

Vemte si nejlepší orgasmus co ste kdy měli, znásobte ho tisícem a stejně se tomu ani nepřiblížíte. Když ste na drogách, máte jedinou starost, sehnat je. A když je neberete, musíte se najednou starat o celou spoustu hovadin: Když nemáte prachy, nemůžete se bavit, když je máte, příliš chlastáte. Když nemáte holku, nemůžete si zapíchat, když ji máte, je to moc práce. Musíte se starat o účty, o jídlo, o přiblblej fotbalovej tým co nikdy nevyhraje, o lidský vztahy. O věci, který vůbec nehrajou roli, když máte upřímnej a poctivej návyk na jehlu. Jediná nevýhoda, nebo aspoň největší nevýhoda je, že musíte snášet všelijaký hajzly, co vám vykládaj že: BEGBIE: ''Nikdy bych si nevotrávil tělo takovou sračkou, chemikálie jsou svinstvo. Nejsem debil.'' TOMMY: ''Jenom si krátíš život, když trávíš tělo tím sajrajtem.'' RODIČE: ''Všechny šance co jsi měl, jsi promarnil. Pumpuješ si do žil to svinstvo...'' Čas od času sem i já pronesl ty kouzelný slova...Mark

 

Já ten film prostě zbožňuju.....

napsal/a: tri_p 12:27 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář