Lost 5 série... už je tady!!!! | Ze světa seriálů...

Článek nečtěte, pokud jste neviděli všechny 4. sezóny seriálu Lost!

No, trochu zavádějící nadpis, to musím uznat. Ale zase ne moc. Lost totiž opravdu začínají, ale až za 3 dny. U náš totiž až ve čtvrtek ráno budou na jistých forech odkazy na stáhnutí. A já osobně se nemohu dočkat.

A o čem že to bude? Tak naši "Oceanic Six" se musí vrátit na ostrov, aby se nestali jisté "špatné věci". Předem vás varuju, že v této sezóně bude hodně cestování v čase a to je jednak dobře, ale i taky špatně. Bude to další argument pro lidi, kteří budou říkat že je Lost blbý seriál. Ale pro nás ostatní se naskytne možnost odhalit (konečně!), některá tajemství ostrova, jako je onen záhadný "Jacob" či Mostrum nebo socha, která má jen 4 prsty. Zde je oficiální promo fotka na 5. sérii.



Pokud se chcete podívat, jaké trailery dosud vyšli ohledně 5 série, tak mrkněte zde.

A můj názor? Mě Lost ani tak moc nezklamal, tou 4 sérií. Někteří seriálu vyčítají, že je už moc sci-fi. Ale oni si neuvědomují, že Lost takový seriál prostě už je. Vždyť už v prvním díle pilota zabije černý kouř (alias Mostrum). Takže pokud někdo říká, že je špatně, že se Lost vydává sci-fi vlnou, nemá pravdu. Lost může dojet maximálně na to, že ta celková pointa, (vyvrcholení v podobě posledního dílu 6 série, která bude oficiálně poslední a připravuje se na příští rok), nebude pro všechny dostačující. A jelikož tvůrci oznámili, že se už rozhodli pro to, jak Lost skončí, tak jsem si jist, že díly ala "budeme to natahovat a dávat tam věci, které tam nemají co dělat" už nebudou.

Takže jsem fakt natěšený na start páté sezóny tohoto výborného seriálu. A doufám, že se některé otázky zodpoví bez toho, aniž by se vyrojili nové. Ale v co hlavně doufám, že mě pátá série už nezklame a jen mě nažhaví na tu poslední, závěrečnou šestou.

Nakonec zde dávám výborný hudební klip. "The Fray - You Found Me" aneb první větší trailer i s výbornou hudbou.

´normalními

Pěkně Buroš ! Ale na Lost mam pořád stejný názor,na mně až moc Sci-fi film už od začátku,ktery to chce vyrovnat někdy normalnímy díly :)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno viper.blade
  • Bydliště Karviná
  • No jsem takový jaký jsem.. musítě mě takové brát, i s chybami či jinými neduhy... protože v podstatě jsem fantastickej! (By Red Dwarf).. Pokud chcete ICqko, tak mi písněte...
Můj profil