07.Duben 2008

Prave si pisu s nasima a ptam se tatky, jak se ma muj Benecek. Benecek se ma krasne, ale styska se mu a me se taky styska. Benecek pry furt chodi za tatkem a pohledem se pta, kde jsem, ze me uz dlouho nevidel a tak mu tatka rika, ze jsem tady, ze se mam dobre a proto, ze je mu ho lito, tak ho krmi, dava mu jidlo, kdyz ji, tak jenom doufam, ze mi ho moc nevykrmi, nez prijedu :-)

Prijedu 3.5. po dvoumesicnim pobytu v Irsku, jako aupair. Doma budu na tyden a pak zase prijedu az v srpnu, kdy jsou u nas hody. Tak uz se tesim, hlavne se tesim - krome Benecka - na nase typicky cesky jidlo. Na vepro knedlo zelo, na svickovou, na gulas, na spenat, na babicciny povidlovy knedliky, na rizky, proste na vsecko, co je typicky cesky....... to si ani nedovedete predstavit, jak mi to cesky jidlo chybi. Ne, ze bych tady nejak stradala, to ne, spis naopak, prijedu a bude ze me becka, ale jde o to, ze oni nesoli, nepepri, koreni nepouzivaji, vsecko zapiji mlikem, delaji si rybi prsty s testovinama v rajske omacce.....no zkuste si to udelat doma, chtela bych pouzit vykricnik, ale ani ten na klavesnici nemaji, tak vykricniky delam takhle?????????(vykricniky) ke vsemu jeste je v Irsku prehozeny z a y, takze mi ze zacatku delalo fakt velkej problem napsat bez problemu 'bzz' :-), ale uz jsem se zdokonalila. Doufam.

Jinak zitra me ceka ve skole rozrazovaci test do skupin a pak zacnu chodit do skoly. Uz se tesim, protoze i presto, ze jsem ve skvele rodine, mam vsecko,  nac si vzpomenu, tak clovek prece jen potrebuje semtam vypnout, prehodit mozek na druhou kolej....... jestli me chapate :-)

vložil: vosaa.bzz ¤