« Domů | TITANIC » | Muzikál ze střední 1 a 2 » | obrázky k filmu kruh,kruh2 » | emo houbičky-roztomiloučky » | tedka pááár MP3..!!! » | super auta-takovy jednou míít neoc pro vás kluci co..???=)) » | motorky-miluju je » | něco pro kluky-fotbal » | krvave obrazky-jen pro silne povahy » | příbehy o lasce a smrti...!!!! »

Muzikál ze střední 1 a 2

  Obrázek “http://news.bbc.co.uk/media/images/44069000/jpg/_44069621_hsm2_2_203ap.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.MUZIKÁL ZE STŘEDNÍ 1http://justjared.buzznet.com/images/2006/05/high-school-musical-video.jpg

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42232000/jpg/_42232728_highschool203.jpg  Obrázek “http://news.bbc.co.uk/media/images/44085000/jpg/_44085344_high_school203c.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.    5

6

 

7

8

2

1

6

 

 

3

 

4

2

 

1

 

3

 

4

3

6

10

 

MUZIKÁL ZE STŘEDNÍ 2

1

 

2

3

5

 

6

 

7

 

8

 

1

 

2

3

 

4

 

7

9

 

1

 

3

 

7

10

 

8

9

 

7

 

8

9

 

9

3

 

5

2

 

2

Troy Bolton-Zac Efron

Jméno : Zachary David Alexander Efron

Datum narození : 18.10.1987

Místo narození : San Luis Obispo, Kalifornie

Rodiče : David a Starla

Sourozenci : bratr Dylan

Povolání : herec, zpěvák

Znamení : Váhy

Oblíbené jídlo : sushi, exotická jídla

Oblíbený TV kanál : Spike

Oblíbená hudba : cokoliv jen ne country !!!

Výška : 1,75m

Domácí mazlíčci : dva psi ( australští ovčáci ) - Draemer a Puppy, siamská kočka-Simon

Co řekl o svých zvířátkách : " Moji psi jsou strašně blázniví. Pořád se dostávají do nějakých problémů ... ale jsou to moji nejvěrnější přátelé !!! "

Jeho nejcenější majetek: jeho podepsaná baseballová kolekce. " Za předešlých 10 let už mám téměř každého hráče z týmu GIANTS, kromě Barryho Bondse !!! Na tom teď pracuju. "

Než umře, chce :" Objevit že opravdu MÁM superschopnosti ... jen jsem to doteď nevěděl !!! "

Lidé by byli překvapení že je : " Stejný jako oni. "

Časopisy, do kterých se podepsal : " M&F, GQ, Cargo a Popstar !!! - jen proto že v nich byl dobrej plakát Jesseho ... JK DUDE !!! " ( chcete vědět co to znamená ??? Dobře, řekli ste si o to : frajer, elegán ale taky paďour nebo turista na dalekém zápaďe !!! To asi říct nechtěl, ale v američanech se nevyznáte ... )

Lechtivý ??? : Jo !!!

 

Zac

 

Gabriella Montezová-Vanessa Anne Hudgens

Vanessa Anne Hudgens se narodila 14. prosince 1988 v Salinas, Kalifornii. Je filipinsko-čínský-portorikánský irský a americko indiánského původu. Její prarodiče byli muzikanti v Big Band Era. Její kariéra začala v muzikálních divadlech když jí bylo 8. Hrávala role jako např.: Evita, Carousel, The Wizard of Oz, The King a I, The Music Man, Cinderella, a Damn Yankess. Vanessa milovala divadlo a její kamarádka se postarala o zlom v její kariéře. Jednoho dne se kamarádka z divadla nemohla dostavit na natáčení reklamy atak šla Vanessa místo ní. Byl to start do světa reklam.

V r. 2003 debutovala ve filmu Třináctka. V létě 2004 přišel další film - Thunderbirds. Poté začínala hostovat v nejrůznějších show, např.: Quintuplets a The Brothers Garcia, a dostávala další role zejména u spol. Disney např.: Corrie on The Suite Life of Zack & Cody on Disney. V r. 2006 zužitkovala svůj talent (hraní, zpívání a tancování) v muzikálu High School Musical. Ve světě se stal velmi oblíbeným. Díky High School Musical dostala nabídku na nahráváni svého prvního CD se společností Hollywood Records ! její CD obsahuje pop, rock, electroniku a R&B. CD se jmenuje "V" a bylo vydáno 26.září, 2006. První písní z tohoto CD je "Come Back to Me".

 

Vanessa

 

Sharpay Evansová-Ashley Tisdale

 

Profese : Modelka, herečka, zpěvačka

Datum narození : 02.07.1985

Místo narození : West Deal, New Jersey

Znamení : Rak

Rodiče : Lisa a Mike

Sourozenci : Starší sestra Jenifer

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial, Ale zahrála si také ve filmu Sedmé nebe. Pro film byla objevena už jako tříleté dítě. V osmi letech dostala roli v muzikálu Bídníci. Společně se sestrou Jennifer, která je také herečka, a s rodiči žije v Los Angeles. Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album vydá 6.2.2007.

Ashley Tisdale

 

Ryan Evans-Lucas Grabeel

Profese : Herec, tanečník

Celé jméno : Lucas Grabeel

Datum narození : 23.11.1984

Místo narození : Springfield v Missouri

Lucas se už od svých dvanácti let pohybuje na divadelních prknech. Zahrál si v Romeovi a Julii nebo Footloose. Ve Springfieldu navštěvoval stejnou školu jako Brad Pitt. Nyní bydlí v Los Angeles. Rád skládá hudbu, hraje na kytaru, piano či bubny.

Lucas

 

Chad Danforth-Corbin Bleu

Profese :herec

Datum narození : 21.02.1989

Místo narození : Brooklyn, New York, USA

Corbin hraje v několika televizních seriálech na Disney Chanel. Už jako malé dítě se objevoval v reklamách. Studoval tanec pod velením Debbie Allen. Přestože nemá žádné domací zvíře, zvířata má moc rád a měl také příležitost s nimi ve filmu pracovat ( např. : se lvem, klokanem, šimpanze

Corbin Bleu

Taylor McKessie-Monique Coleman

Profese : Herečka

Místo narození : Orangeburg, South Carolina, U.S.

Datum narození : 13. listopadu 1980

Monique se jako ostatní věnuje divadlu a filmu už od dětství. Hrála například v seriálu Gilmorova děvčata. Od šesti let navštěvovala hodiny klavíru a tance. V jedenácti už měla na svém kontě účinkování ve více než patnácti divadelních hrách.

Minique Coleman

 

A TEĎ NĚCO O FILMU

Muzikál ze střední, to je romantický příběh dvou studentů, kapitána basketbalového týmu Troye a Gabrielly, která vyniká v matematice a právě přišla z jiné školy. Oba v sobě najdou skrytý zpěvácký a herecký talent. Chtějí si zahrát ve školním muzikálu, a tak se přihlásí do konkurzu. Jejich okolí je v šoku. Od těch dvou by to nikdo nečekal. Oba tím obrátí svůj vlastní svět i školu vzhůru nohama a způsobí velký poprask.Ostatní studenti nejdřív vůbec nechtějí takovou změnu u svých spolužáků přijmout. Troy a Gabriella si však věří. Mají odvahu vzepřít se zaběhnutým věcem a jít za svým snem. Postupně tak získávají podporu svého okolí, aby pak mohli překvapenému publiku předvést své umění. Mnohá další překvapení přinese i druhý díl Muzikálu ze střední.

Režisér Muzikálu ze střední Kenny Ortega, který natočil mimo jiné slavný film Hříšný tanec a seriály Ally McBeal a Chicago Hope, vybral do hlavních rolí do té doby neznámé Zaca Efrona a Vanessu Anne Hudgens. Přestože je velmi těžké najít herce, kteří umějí navíc tancovat a zpívat, režisér říká, že měl při výběru do Muzikálu ze střední štěstí. Představitelé Troye a Gabrielly se zakrátko staly miláčky televizních diváků. A Zac s Vanessou tak způsobili podobný poprask ve skutečném světě jako jejich hrdinové v příběhu.

 

 

 

je to nadhernej filmm moc se mji libi koukam na nej kazdej den je to fakt super kazdej mi rika ze jsem prdla ze se na to divam kazdej den ale me je to neak jedno (ignorace) :D:D:D:D

je to pěkná PÍČOVINA čuměj na to jen buzeranti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

je to šupák pro mladý jako já :)

Přidej komentář

O Autorovi

  • Jméno xxx.sima
  • Region Prachatice
  • Mno sme asi tak normální pohodová holka,která ráda srandu....!!!A sama...!!Takže písejte klucííí všem odepííšu na 100% pa pa pa a pusu:-*
Můj profil