« Domů | TITANIC » | Muzikál ze střední 1 a 2 » | obrázky k filmu kruh,kruh2 » | emo houbičky-roztomiloučky » | tedka pááár MP3..!!! » | super auta-takovy jednou míít neoc pro vás kluci co..???=)) » | motorky-miluju je » | něco pro kluky-fotbal » | krvave obrazky-jen pro silne povahy » | příbehy o lasce a smrti...!!!! »

příbehy o lasce a smrti...!!!!

LÁSKA A SMRTláska a smrt

Je sychravé podzimní odpoledne, ulicemi plynou davy nevšímavých, ustaraných a tak neskutečně monotónních lidských postav. Všechny jsou zabrány do svých vlastních starostí všedního, ničím nezajímavého dne. Nikdo si nevšimne dívky kráčející středem té živé masy. Dívky s nepřítomnýma, uplakanýma očima. Nikdo se na chvíli nevytrhne z každodenního stereotypu. Nikdo se nezeptá, zda nepotřebuje pomoci, zda je vše v pořádku. Dívka bezmyšlenkovitě kráčí ulicemi. Už není schopna přemýšlet, ne, teď už ne. Její mysl zůstala na té křižovatce. Stále před očima vidí jeho krásné modré oči a nádherně tvarované rty, jak se s ní ač nerady, pro dnešek loučí a zároveň slibují další krásné zážitky. Ani jeden však ještě netuší, že je to naposled. Naposled v tomto životě. Naposled v tomto světě. Naposled co se mohou vzájemně podívat do očí a říct si ta dvě magická slůvka. "Miluji tě" řekne mladík a jeho tvář se rozzáří v láskyplném úsměvu. "Však já tebe taky" odpoví skoro rutinně dívka. Kdyby jen tehdy tušila. Auto se pomalu rozjíždí. Dívka odchází směrem k nedalekému domu. Už zavírá domovní dveře. Najednou uslyší strašnou ránu, zvuk rozbitého skla a nepřetržitý zvuk klaksonu. " Tome néééééé!!! Doběhne na křižovatku, kde už se tvoří hlouček všudypřítomných čumilů. "Zavolejte někdo záchranku, prosím rychle! Tome no tak prober se, prosím! Už je pozdě, mladík už nevnímá všechno to dění kolem něho. Nevnímá marné snažení záchranářů o jeho život. Nevnímá slzy své milované. Dívka stojí na rohu křižovatky a dívá se za černou dodávkou. Zhroutil se jí život. Chtěla mu toho tolik říct, jak moc s ním byla šťastná, jak milovala jeho velké hnědé oči, krásné rty, jeho bezchybnou povahu. Proč jen se to muselo stát, proč nám?! Miluji tě, Tome! Dívka prošla snad už celé město, už nemůže přemýšlet, nejde to! Najednou se ale znovu ocitla na té křižovatce. Tady. Tady se to stalo. Tady se jí zhroutil celý svět! Ale za okamžik budou zase spolu, pomylela si... "MILUJI TĚ" vykřikla dívka a vstoupila do silnice...

 


.

Kluk - Dnes jsem tě postrádal ve škole, kde jsi byla?

Děvče- Jo… musela jsem jít k doktorovi

Kluk - [Oh] Vážně? Ty?

Děvče - Nic zvláštního.. každoroční prohlídka

Kluk - [Oh]

Děvče - Tak… co jsme dnes dělali v matice?

Kluk - Nic ti neuteklo.. jen spoustu zápisků

Děvče - OK dobře

Kluk - Jo….

Děvče- Hej .. mám otázku..

Kluk - ok , Ptej se

Děvče- Jak moc mě miluješ?

Kluk - Víš že tě miluju víc než cokoliv!

Děvče - jo…

Kluk - Proč ses ptala?

Děvče- ….>mlčí<…….

Kluk - Je něco špatně?

Děvče- Ne, všechno je v pořádku

Kluk - Dobře

Děvče - Jak moc ti na mě zaleží?

Kluk- Chtěl bych ti dát celý svět v úderu srdce kdybych mohl..

Děvče- Chceš?

Kluk - Samozřejmě že ano! >povzdech< je něco špatně?

Děvče - Ne všechno je v pohodě

Kluk - Určitě?

Děvče- Ano

Kluk - Dobře.. já doufám..

Děvče - Chtěl bys pro mě zemřít?

Kluk - Kdykoliv bych se pro tebe třeba zastřelil miláčku.

Děvče - Opravdu?

Kluk - Kdykoliv. Ale teď vážně , není něco špatně?

Děvče - Ne.. Já jsem v pohodě, ty si v pohodě , my jsme v pohodě, všechno je v pohodě.

Kluk - ….. ok

Děvče - Dobře.. musím jít uvidíme se zítra ve škole

Kluk - Dobře .. Ahoj.. MILUJU TĚ

Děvče - …. Taky tě miluju , pa

DALŠÍ DEN VE ŠKOLE

Kluk - Čau, neviděl si dneska mojí holku?

Kamarád - ne

Kluk - >povzdech<

Kamarád - Ani včera tu nebyla

Kluk - Já vím… Celou noc měla obsazený telefon..

Kamarád - Hele vole tak víš jaký holky někdy jsou..

Kluk - jo.. ale ona ne

Kamarád - Nevím co ti mám ještě říct …

Kluk - Tak dobře.. Musím jít na Angličtinu , uvidíme se po škole

Kamarád - ok , já jdu na chemii (je tam psáno silence = věda… nepodstatný)

TU NOC

crrr-

-crrr-

-crrr-

Děvče - Prosím?

Kluk - Ahoj

Děvče - [Oh] čau

Kluk - Ty jsi dnes nebyla ve škole?

Děvče - [Oh] Musela jsem jít na nějaký vyšetření

Kluk - Jsi nemocná?

Děvče - Hmm …. Musím jít, na druhé lince mi volá máma

Kluk - Počkám

Děvče - Může to trvat dlouho.. zavolám Ti později

Kluk - Dobře… Miluju Tě miláčku

>>Hodně dlouhá pauza<<

Děvče - (se slzou v oku) podívej, budeme se muset rozejít

Kluk - Cože???

Děvče - Je to to nejlepší co pro nás teď můžu udělat

Kluk - jo?

Děvče - Miluju tě

>>klik<< ((položení sluchátka))

DĚVČE NEBYLO VE ŠKOLE 3 TÝDNY A NEZVEDÁ TELEFONY

Kluk - Čau vole…

Kamarád - čau

Kluk - Co se stalo?

Kamarád - Nic.. hele mluvil si se svojí ex?

Kluk - ne

Kamarád - Takže si neslyšel?

Kluk - Neslyšel co?

Kamarád - Hmm , nevím jestli bych měl být ten co ti to řekne

Kluk - Vole! Co to kurva… MLUV!!!

Kamarád - [Oh] … zavolej sem 433-555-3468

Kluk - ok

PO ŠKOLE KLUK VOLÁ NA TO ČÍSLO

Hlas - Dobrý den, okresní nemocnice , sesterské oddělení

Kluk - [Oh] musel sem si splést číslo … Sháním svojí kamarádku

Hlas - Jaké se jmenuje pane?

((Kluk dává informace))

Hlas - Máte správné číslo, to děvče je jednou z našich pacientek

Kluk - Opravdu?? Co se stalo? Jak jí je?

Hlas - číslo jejího pokoje je 646 budova A , oddělení 3

Kluk - CO SE STALO?

Hlas - Prosím přijďte a můžete ji vidět

Kluk - POČKEJTE! NE!

-tůůůůůůt-

-tůůůůůůt-

KLUK JDE DO NEMOCNICE..DĚVČE LEŽÍ NA NEMOCNIČNÍ POSTELI

Kluk - Panebože! Jsi v pořádku?

Děvče - ……….

Kluk - Miláčku! Mluv se mnou!

Děvče - Já…

Kluk - Ty co? Ty CO?

Děvče - Mám rakovinu… a žiju na přístrojích

Kluk -…….. (strašně moc se rozpláče ) …….

Děvče - Dnes mi ty přístroje odpojí ….

Kluk - CO??

Děvče - Chtěla jsem ti to říct.. ale nemohla jsem

Kluk - Neřekla si mi to?!

Děvče -Nechtěla jsem ti ublížit

Kluk - Ty mi nikdy nemůžeš ublížit!

Děvče - Chtěla jsem jen vidět že cítíš to stejné co já .

Kluk - ??

Děvče - Miluju Tě víc než cokoliv! Chtěl bych ti dát celý svět v úderu srdce kdybych mohl.. Kdykoliv bych se pro tebe třeba zastřelil .

Kluk - ……

Děvče - Nebuď smutný , miluju Tě a pořád tady budu s tebou

Kluk - Tak proč si se se mnou rozešla?

Sestřička - Mladý muži.. návštěvní hodiny jsou u konce

KLUK OPOUŠTÍ POKOJ..DĚVČE JE ODPOJENO OD PŘÍSTROJŮ A UMÍRÁ:Ale co chlapec neví je proč mu děvče kladlo ty otázky, chtěla aby to řekl na poslední chvíly, a rozešla se s ním jen proto že věděla že jí zbývají pouze 3 týdny.A myslela si že ho tím ušetří trápení když se rozejdou než umře.

DALŠÍ DEN:Chlapec byl nalezen mrtvý se zbraní v ruce. VZKAZ ZNĚL : Řekl jsem jí,že bych se pro ni zastřelil …. Stejně jako ona řekla,že by pro mě zemřela…¨

Trápení

Měla jsi ho ráda, měl tě rád. Teď má jinou, tak jí to přej a řekni jí, že lepšího si už nemohla přát, i když bys ho měla nejraději. To on se takto rozhodl.

Měla jsi ho ráda, měl tě rád. Teď už tu vaše láska není. Zmizela jako sluníčko při západu. Teď tu nic není. On teď má jinou, nic si nenalhávej. Moc tě to trápí, vím to, také jsem to zažila... Avšak určitě tě miloval, byla jsi mu něčím, co si ani teď nedá vzít. Mohl možná s tebou všechno mít, ale teď již nic víc. je tak těžké neplakat, když se ti slzy derou do očí. Měla jsi ho ráda, měl tě rád. Teď už se možná ani neotočí, aby ho to také nebolelo. Nikdy na tebe nemůže zapomenout, ať se stalo cokoliv. Přála sis, aby ti byl věrný a miloval tě, to však nyní končí. Ale netrap se, vždy je tu nějaký smysl života a hlavně naděje, pro kterou se musí žít... Měla jsi ho ráda, měl tě rád a to je snad víc, než pouhé nic! Pamatuj!

Láska

Víš, co znamená milovat?

To znamená mít rád a strašně o něj (o ni) stát. Nenechat si o něm (o ni) nic namlouvat, i to nejdražší mu (ji) dát, to vše znamená milovat. Milovat můžeš jednoho (jednu), jen jemu (ji) srdce dát, jen pro něho (pro ni) všechno udělat, vše, co máš, mu (ji) darovat. Darovat srdce, úsměv, život svůj jenom svému milému (své milé) a stát s ním (s ní) stůj co stůj...

BÍLÝ A ČERNY ANDEL

Stojí na okraji propasti. Propasti, do které může spadnout. Propasti, z níž není návratu. Vedle ní stojí dva andělé. Černý a Bílý. Ten bílý anděl, s očima modrýma jak letní nebe, vlasy barvy slunce a úsměvem, jež s sebou nese smíření, jí otvírá svou vřelou náruč a nabízí jí konec utrpení a spokojenost. Láká jí úsměvem do své náruče plné světla. Ona ví, že s ním jí bude dobře, že zapomene a bude šťastná. Dívá se mu do očí a touží po tom být šťastná. Podívá se vedle sebe a vidí tam stát toho Černého anděla. Dívá se na ní smutnýma černýma očima. Havraní vlasy mu poletují ve větru kolem bledého obličeje bez úsměvu. Černá křídla noci jí nahánějí strach. Ten anděl k ní beze slova vztáhne ruku. Jak se má rozhodnout? V očích černého anděla vidí slzy. Slzy, které nikdy neoschnou. Na jeho zápěstí vidí rány, které se nikdy nezhojí. Je bledý a špinavý. To Bílý anděl je krásný a čistý, k němu chce jít. Proč ale cítí, že by měla odejít s tím černým andělem. Čeká jí těžká volba. Cítí bolest v srdci pro toho, kdo jí zradil. Pro člověka, který byl pro ni víc než její život. Dala mu vše i samu sebe. Nenávidí jeho i sama sebe. Cítí, jak moc chce od toho všeho pryč, natáhne ruku k Bílému andělovi. Ohlédne se a vidí, jak Černý anděl pláče a pořád k ní vztahuje ruku. Ta křehká dlaň se třese a doufá, že ji ona uchopí. Nevydrží se koukat na nešťastného anděla a vrhne se mu do náručí. Černá křídla ji zahalí, ona cítí, že ten anděl sdílí její bolest. Pláč jí tak vyčerpal, že usnula.
Otevřela oči a oslepilo jí ostré světlo. Neví, kde je. Vzpomíná si jen na žiletku a bolest v srdci. Na vanu plnou krve a na jeho hlas. Na zápěstí má bílé obvazy a celé její tělo je těžké a bolavé. Nemůže skoro dýchat. Přežila díky černému andělovi.
Dnes stojí u okna a dívá se do noci. To temné nebe jí připomíná andělská křídla. Nebyl to její čas, neměla zemřít a ten anděl to věděl. Ukázal jí, že on udělal tu chybu a odešel. Ona teď ví, kde je její místo. Ví, jaké má poslání."Paní doktorko... Dívka 19 let pokus o sebevraždu." "Hned jsem tam!" Přehodí přes ramena bílý plášť a pospíchá dlouhou nemocniční chodbou. Myslí jen na svou práci a doufá, že si ona dívka vybere černého.

BÁSNIČKA

Bála jsem se, že až odejdu nezůstane tu nic,
Jen nápis vytesaný do žulového kamene.
Žádné věnce na hrobě,
Žádný ušlechtilý důvod skonu.
Jen život je příčinou mé smrti.
Život a samota.
Ta svými mrazivými pažemi již rok objímá mne.
Ještě před rokem, vzpomínám,
V nočním tichu slyšet byl Tvůj smích,
Tráva pomačkala se pod lehkými dotyky Tvých chodidel
A vzduch pronikal Ti do plic.
Ještě před rokem Tvé dlaně hladili mě po vlasech.
Občas ještě vzdáleně cítím konečky Tvých prstů&#8230;
A však i to ztrácí se
Má láska nevyprchá, bolest neustoupí
Ba ani slzy nevyplaví žal.
Není kdo by konejšil uplakanou duši.
Není kdo by poznal, uvěřil a snad i pochopil.
Ještě před rokem byla jsi tady
A v temných nocích zářila jsi
Jak slunce na modrém nebi.
To vše bylo před rokem.
Dnes tu se mnou nejsi.
A poslední minuty milénia ztrácí se v propasti času.
Včera byl to rok cos odešla a mě nechala tady.
Pro mě zastavil se čas s tlukotem Tvého srdce.
Snad přála bych si aby pro jiné rozbušilo se srdce mé,
to však nejde, je s Tebou,
pět metrů pod zemí pohřbené.
Tam tleje, nehledané, ztracené.
Ještě před rokem spočinula Tvá hlava v mém klíně
bolestně toužícím vydat svá tajemství.
A pak stejně náhle jako zjevila ses,
Odešla jsi odkud není cesty zpět.
Vše co drželo mě při životě bylo mé dílo.

 

Jsou to dva měsíce, co nás opustil fantastický člověk, kterýho jsem milovala... Opustil nás protože nesnesl moji ztrátu... Rozešli jsme se já si našla svýho přítele a on svou přítelkyni,ale pořád mě v hloubi duše miloval,ale nic neřekl a raději podstoupil SMRT... I když s ním už dlouho nechodím,pořád pro mě moc znamená, není den, kdy bych na něj nemyslela, pořád mi na něm strašně záleží.. Tento človíček pro mě udělal tak moc že jsem mu za to vděčná, být jeho přítelkyni, kamarádkou,byla pro mně velká čest a navždy bude. Zažili jsme toho tolik, že když si na to vzpomenu, vykouzlím v srdíčku radost ale v očích se točí slzičky, dobře víme jak to mezi námi je.. Už se těším až se spolu potkáme a já ti budu vyprávět co je tady novýho a co se všecko stalo...!
žiju svůj ale i ten tvůj život, žiju za nás dva, bojuju za naše přátelství, které bylo fakt to nejlepší.. Děkuji ti za vše, byl si príma člověk a bolí mě že si musel odejít a nepožádal si o pomoc,ale přál sis to tak a respektuji to! opravdu moc ti za všecko děkuji a jsem ráda že jsem tě mohla poznat a prožít to naše přátelství naplno! seš opravdu super i když tady nejsi, v mé mysli a srdíčku budeš na pořád to slibuji. Děkuji měj se krásně!!!!!! DÍKY A DOUFÁM ŽE SE TAM NAHOŘE MÁŠ DOBŘE A SLEDUJEŠ NÁS Z NEBÍČKA.. MÁME TĚ VŠICHNI MOC RÁDI! DĚKUJEME!!!!!!!!!

 

 

O Autorovi

  • Jméno xxx.sima
  • Region Prachatice
  • Mno sme asi tak normální pohodová holka,která ráda srandu....!!!A sama...!!Takže písejte klucííí všem odepííšu na 100% pa pa pa a pusu:-*
Můj profil