Sparťanský útočník Holenda v souboji se fotbalistou Ostravy Mičolou

Sparťanský útočník Holenda v souboji se fotbalistou Ostravy Mičolou

Ažve třetím přípravném utkání sparťanští fotbalisté dokázali vyhrát,přestože i v Sokolově to dlouho vypadalo na jejich prohru. Jenže vzávěru se v rozmezí dvou minut trefil útočník Jan Holenda a sparťanédíky jeho střelecké potenci vyhráli 2:1. Na oba góly přihrával BonyWilfried. Sparťané dokázali vyhrát na půdě západočeského klubu podruhéběhem posledního roku, neboť přes stejného soupeře postoupili také vloňském Poháru ČMFS.

5. 7. 2008 19:09 SOKOLOV

ZaSpartu nastoupili s výjimkou Kadlece hráči, kteří dopoledne při soubojis Kladnem odpočívali, ale také oni se na branku pořádně natrápili.Šancí měli dostatek, ale klid v koncovce jim chyběl. A když v 73.minutě Salák dostal k radosti více než dvou tisíc Sokolov do vedení,zdála se být další sparťanská prohra neodvratná.

Jenže v 85. a v87. minutě zafungovala spolupráce Wilfrieda s Holendou a letenskýútočník výsledek otočil ve prospěch favorita. Do své premiéry ve Spartěnastoupil slovinský záložník Nejc Pečnik, první zápas v áčku odehrálnakonec i Jakub Podaný, který jinak patří do kádru sparťanské rezervy.

Baník Sokolov - Sparta Praha 1:2 (0:0)
Branky: 73. Salák - 85. a 87. Holenda. Diváci: 2365.
SestavaSparty: Grigar (46. Kozáčik) - Voříšek, Kučera, Kladrubský, Kadlec (63.Švec) - Kóňa, Kisel (45. Wilfried), Pečnik (72. Jungr), Matušovič (80.Podaný) - Holenda, Jeslínek (46. Žofčák).
napsal/a: zabak.95 20:42 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář