O autorovi
Autor blogu
Jméno: zhava-koule
Region: Teplice
O mně: jsem pohodová holka která má ráda srandu a vše kolem ní.Nemám ráda namyšlené lidi a nesnáším přetvářky a všeljaké lži!!!!Ráda říkám vše do očí!
Můj profil

Kategorie

Tento blog si davam kvuli basnickam a mich smutnych ci veselich hystorkach!!Tak doufam ze se vam to bude libit
02.Listopad 2008

už nejsme taková jaká jsem byla!!!!!Můj život se zcela změnil!!Nebylo to však mojí vůlí,ovlivnil mě jeden člověk kterého jsem prakticky ani neznala!!!!DOKÁZAL MĚ ZMĚNIT!!!!!To jeho chování a to všechno mi otevřelelo oči!!Uvědomila jsem si jaký svině tu běhají po světě a ničí druhým tu radost co  maj!!!Do dnes nepochopím jakej pocit z toho maj když dostanou člověka na dně!!

Už nejsem to co dřív ta vysmátá holčina kterou jen tak něco ne rozházelo,a ráda se bavila z lidmi a to vše….!!Všude jsem byla nepostradatelná mezi průsery sem  nikdy nesměla chybět!!!Z každý strany slyším jen:JIŘINO CO JE S TEBOU TAKOVOU TĚ NEZNÁME!!!PŘOČ JSEŠ NA NÁS TAK ZLÁ??

Nedokážu odpovědět protože sama nevím proč jsem taková,ale vím že taková nechci být!!chci být zas taková jaká jsem vždy byla!!Srala jsem na nějaký kluky vždycky jsem byla já ta co si hrála,ale ted už jsme asi dohrála!!!:-(

Ted teprve  vy  všichni  co mě znáte můžete  říkat že myslim jen na sebe!!Je to tak proč bych měla myslet na druhý když oni na mě taky nemyslí nepříjdou se zeptat tak co jak ti je??!!NE!!!Vidíš pouhý týden a jsem upe někdo jiný!!

Ale já věřím a doufám v to že se zas vrátím do toho mého životního stylu!!

Tohle přece nejsem já to praví JÁ je někde tam uvnitř,a až příjde pravá chvíle tak to budu prostě zas já ta praštěná jiřina jakou jste vždy znali!!!

Tak prosím o odpuštění a prosim aby jste mi dali ještě chviličku!!

Vždyt pomalu a jistě strácím sví  kámošky který mi vždy v nouzi pomohli

A já se jim odvděčím svojí hořkostí a nenávistí!!Proč???Proč jen sem taková???!!!!

NEBOJTE HOLKY JÁ SE ZAS VRÁTÍM A BUDE TO ZAS VŠE TAK JAK MÁ!!!  Mám vás ráda !!!!!!:-*

 

vložil: zhava-koule ¤