Děvče z tramvaje

Zdravím všechny ...

nebudu psát dlouhosáhlé příběhy, vylívat si srdíčko, ani nic podobného.
Rychle, stručně a jasně, ono to totiž tak i celé proběhlo ...

Jsem student posledního ročníku gymnázia a k tomu studuji i na konzervatoři fotografii, každý pátek proto dojíždím do místa výuky vlakem.
A tak se ani, samozřejmě, nevyhnu cestování tramvají z domu na nádraží apod., ač tramvaj jinak používám minimálně.

Dnes jsem dorazil trochu později než obvykle a tak byla tramvajka jedinou cestou, jak se dostat domů alespoň trochu "suchou nohou" a co nejrychleji.
Stoupnul jsem si do přední části prvního vozu a jen tak čuměl "do blba", jak už to v tramvajích bývá. Pak mě napadlo se rozhlédnout po voze a ... uviděl jsem jí.
Nebudu popisovat, jak vypadala, čím mě vlastně tak zaujala a proč teď tohle všechno. Možná láska na první pohled, nevím sám, fakt ... Někdy prostě z člověka vyzařuje něco zvláštního a strašně příjemného už na první letmý pohled a úsměv.

A to je právě ono - chvíli jsme se na sebe dívali, lehce se pousmáli, a ona o pár minut a zastávek odešla. Neptejte se mě proč jsem jí nechal, nešel s ní a jak jsem mohl být takový vůl.
Vím to, ale v tu chvíli to člověku všechno prostě nesepne, navíc po celém dni cestování a X kilometrech v kolech i nohách ...
... uvědomil jsem si to ale záhy, vystoupil na další zastávce a rychle si to namířil zpět, ale po děvčeti z tramvaje ani stopy :-(

Tak jen, abych mohl dnes jít v klidu spát ...
... je nějaká šance jí ještě vidět a napravit to, co jsem NEudělal? Co proto můžu vůbec udělat, zrovna s tímhle nemám moc zkušeností ...
... a opravdu, vidím jí teď pořád, bylo to nesmazatelné setkání, byť asi jen na 5 minut. Ať se to může zdát jakkoliv divné ...

Díky za podporu a každé dobré slovo,
eLKa.

21.01.2012 01:06:29
Ale prosím tě, tyhle "lásky" na první pohled můžeš zažívat klidně každý den, pokud se kolem sebe budeš dívat a nebudeš čumět "do blba". Tahle řekněmě přirozená přitažlivost u mě funguje a to nemusí jít ani o mladé holky. Třeba nikdy nezapomenu na jednu babičku v metru, prostě taková starší paní, nevím proč, ale prostě mi byla sympatická, měl jsem sto chutí si k ní přisednoud a popovídat si. Nebo něco podobnýho a to zase byl nějaký pán, taky od pohledu sympatický. Takže i když je to povrchní záležitost, občas takové smyslové ovlivnění zažíváme, jen někteří lidé z toho dělají "lásku na první pohled".
Captain Morgan 21
21.01.2012 00:58:00
V jakém městě to bylo?

Jinak viz. ypsilonkaa, nic jinýho ti asi nezbývá. A i když je docela malá šance, že tam znovu bude, přesto bych to zkusil.
Okurka v láhvi 11
21.01.2012 00:39:38
"Někdy prostě z člověka vyzařuje něco zvláštního a strašně příjemného už na první letmý pohled."

Jj, přesně. Tohle znám moc dobře a těch zmařenejch šancí ... kdybych se měl fackovat, tak mam hubu voteklou jak havajskej domovník

1) co můžeš udělat? Jestli je to osudový, tak se zase setkáte. A příště buď trochu víc akční ( i když ode mne to sedí )

2) vidíš ji pořád a všude? Já tu poslední už 5 měsíců a nikdo a nic ji zatím nepřebilo, ani zdaleka. Tomu říkám "psycho".
elektronek
21.01.2012 00:09:59
Dělat nemůžeš nic, jen doufat, že jí znovu objevíš. PS: Zkus jet tou samou tramvají ten samý čas ten samý den. :D
Ypsilonkaa

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy