Fantazie ve vztahu a jejich splneni ano?

Mam uz dlouho pritelkyni, muj problem je ze mam urcity fantazie a proste tuhle jednu fantazii mi nedokaze splnit. Je to predstava ze mi to jedna zena dela do analu pripinakem (tzv.strap on znate z porna urcite) a druha mi kouri pero.
Proste chtel bych to jednou zazit. Muj plan by byl ten ze si proste nejaky dve zaplatim ale nebudu mit s nima zadnej dal pohlavni styk, jen pouze toto. Presne jedna si nasadi pripinak, lehne si, ja si nasednu a budu hopsat a druha mi bude honit a kourit pero dokud se neudelam. Mam to jinak zvyknuty, uz jako mladsi jsem si do analu lecos strkal, je to moje erotogenii zona.
Pritelkyni bych tohle proste nerekl, zarlila by.
Co si o tom myslite? Mate nekdo taky takove fantazie?

23.01.2012 11:17:54
No co to je za bordel? Tam se půjdu podívat. Právěže mám těch bordelů projitých a barmanky celekm znám, vík kolik řádově maj, a že kurvy to nejsou. To budeš jedině v něčem malým, ale 600 za směnu :( no to je pech. Ale jestli jsi spokojená, tak jako ok .)
wfeqp
23.01.2012 11:13:52
wfeqp: Mno a ty si honíš zase ego. Mám 600 za směnu 12 hodin čistýho - za barem a si 75 čistýho na recepci.
30K tedy fakt nemám :-) šeredná fakt zase tak nejsem, ale nemám potřebu dokazovat.
Práce mě baví je to zajímavý a lepší než někde mezi padesáti ožralcema v herně (taky zkušenost)
S hračkama jsi taky mimo. Ale to je fuk. vedení je taky v pohodě.
Tak každý máme jiné zkušenosti :o)
A já nejsem tip co by vyhodil dva litry za něco co použiju třeba jen jednou, navíc ještě nebyla vhodná příležitost a vím o spoutě jiných věcí co by příteli udělalo větší radost než tohle, ale zase bych to ráda zkusila :o)
Třeba si to yřežu z brambory, hehe :D
A nenavážej se do mě .o) ok?
Milli of Illim
23.01.2012 11:07:03
Milli of Illim: Tak proč jsi mu to už dávno nekoupila, socko? Mám bordelů projitých ažaž. Jako barmanka v bordelu musíš mít nad 30 táců a jestli ne, tak jsi blbá a šeredná. A jestli neumíš kváknout majitelce o tom, že bys chtěla nšjaký hračky, který oni maj za pakatel, tak jsi ještě blbější.
wfeqp
23.01.2012 11:04:55
wfeqp: A kdo říká ,že nemám prachy? A proč bych vyhazovala peníze v EC, když si můžu nakoupit po netu až o 50% levněji.
A ty jsi asi v bordelu nikdy nebyl.
Zdůrazňuji, že dělám pouze na recepci nebo za barem. Za barem mám občas provize z předraženýho chlastu.
Ty asi těch bordelů nemáš moc projitých viď?
Milli of Illim
23.01.2012 11:01:59
A nebo na to nejdi tak shurta, pěkně dlouze přítelkyni masíruj po celém těle jemným olejíčkem třeba i dě hodiny, při příjemné hudbě a až bude vláčná tak vytáhni nějakou hračku na dráždění zadečku. Viděla jsem jich spoustu, ale hlavně ať to nevypadá jako penis.

Tak na to bych se mu fakt vysrala.
Irina
23.01.2012 11:00:28
Milli of Illim: omg, ty děláš barmanku v bordelu a nemáš prachy? A ještě si řped bordel nemůžeš sehnat levný hračky? Omg, co to je do píči?
wfeqp
23.01.2012 10:58:16
Charles - to nejsou ženy, to jsou kurvy
tttttttt
23.01.2012 10:57:22
Tak fantazie ok, mě třeba takovej strapon vzrušuje, ráda mu to dělám do zadku, nehledě na to, že to má takový to, který dráždí klitoris, takže to není jen jako lízání zmrky přes sklo, něco z toho mám, ale :-) sis to měl fakt nechat na jindy. Buď jí to navrhni ještě jednou a popiš výhody, ale zahýbat, no. Tak každej chlap to dělá, že jo, co si budeme namlouvat, ale neměli byste, kurva :-)). Nevím. Prostě už kvůli ní píšu, ať to neděláš s jinýma.
Irina
23.01.2012 10:52:15
Mno já ti nevím. Riskuješ jednou věcí svůj vztah.
Mě by to za to nestálo. Navíc tím riskuješ, že budeš zklamaný. A i když ji to neřekneš, tak budeš mít výčitky.
Nicméně doporučuju profi holky. Tak kde to začne to taky zkončí. Tohle na tom oceňuju.
Dělám v bordelu recepční/barmanku a přijde mi to menší zlo než když si chlap hledá kurvičky po netu. Za domluvenou službu domluvený peníze na místě k tomu určeném. Přijde mi to poměrně fér.
A nebo na to nejdi tak shurta, pěkně dlouze přítelkyni masíruj po celém těle jemným olejíčkem třeba i dě hodiny, při příjemné hudbě a až bude vláčná tak vytáhni nějakou hračku na dráždění zadečku. Viděla jsem jich spoustu, ale hlavně ať to nevypadá jako penis. Nedávno jsem uvažovala, že koupím příteli dráždítko prostaty, bylo černý a mělo moderní vzhled. http://www.eroticcity.cz/e-shop/vibrator-rude-boy-1764.html
Jen ta cena :-)
A ještě pokud chceš začít ještě něžněji a darovat potěšení nejdříve jí.
http://www.eroticcity.cz/e-shop/vibrator-stubby-654.html
a třeba se jí to zalíbí a udělá to i tobě :o) myslím, že tohle by mohlo být fajn i na dráždění prostaty.
Na ceny EC nehleď, dají se sehnat jinde levněji.
Milli of Illim
23.01.2012 10:48:55
Tekila: "Dělení sexu pro případ nevěry na soulož do vagíny a "jenom" orál a rukou, můžou fakt dělat jen chlapi"

Tak to by ses divila, znám takové ženy...
Charles 42
23.01.2012 10:48:14
Tekíla: Rekl jsem ji to, nekdy me to drazdila prstikem a i lizala. Jenze porad mi tam chybi ten pripinak a to vim ze by ji prislo uz dost divny a asi byse ji to nelibilo, kdybych ji navrhnul ze koupim pripinak a tim me ma ojet.
Jinak ano slo by to i tak jak nekdo popsal jen s ni.
Mas ale pravdu ze nektere veci je lepsi nechat ve snech. Dekuji za nazor a i duvody proc to nedelat.
fantasymuz
23.01.2012 10:31:59
Dělení sexu pro případ nevěry na soulož do vagíny a "jenom" orál a rukou, můžou fakt dělat jen chlapi. A to jen někteří. Ženě je úplně jedno, jestli ti ho nějaká jiná vykouří, vyhoní, uděláš se jí do vagíny nebo tě ona ojede připínákem. Je to úplně stejné. Stejná nevěra.

A je jedno, jestli sbalíš dvě holky,nebo si zajdeš za profesionálkou. Pořád ta stejná nevěra.

Fakt to musíš zažít? I za cenu, že ji podvedeš a že třeba se ti to tak zalíbí, že normální sex už ti nikdy s ní nebude stačit?? Není lepší si nechat některé touhy jen jako sny a fantazie? Proč jsi jí neřekl, že jsi análně vzrušivý, proč už jste dávno v téhle oblasti více neexperimentovali?

Fantazie je jedna věc a není na nich absolutně nic špatného, ale jejich realizace, to je úplně jiná kapitola.
Tekíla
23.01.2012 09:21:59
To sis přeci mohl splnit v období, když jsi byl sám ne? Na co to potřebuješ zrovna když máš přítelkyni? No je to blbý že nemůžeš být v tom vztahu sám sebou, ale mě třeba tvoje fantazie připadá divná. Ale nějaký holce by to třeba nevadilo a připadalo by jí to normální. Tady záleží jak se k sobě hodíte a tak.
katrin
23.01.2012 08:45:39
Já bych byla ochotná udělat spoustu věcí pro přítele, ae tohle fakt ne. Tím, že si zaplatíš jiný dvě holky jí stejně podvedeš. Pokud máte jinak funkční vztah, tak bys to neměl riskovat jen kvůli jedný splněný fantazii zahodit celý vztah.
Andyinka144
23.01.2012 08:00:27
to je zase den
Klosinus 27
23.01.2012 06:00:40
Ty voe ty máš chlape dost...no s přítelkyní si lížeme análky, samozřejmě ihned po sprše..
hele a co kdyby tě kouřila a ty by sis přidelal na zbíječku třeba velkou mrkev.....

neéééé OKUREK
lojzík
23.01.2012 03:54:40
"Muj plan by byl ten ze si proste nejaky dve zaplatim ale nebudu mit s nima zadnej dal pohlavni styk, jen pouze toto" ... no to bych asi nevydržel !

"Mate nekdo taky takove fantazie?" ... ještě větší prasárny. Tohle, co popisuješ, je slabej odvárek. To ji klidně řekni. Jistě ti je ráda splní.
elektronek
23.01.2012 03:06:38
Ty se tu snažiš prezentovat serioně, ale seš volek. =) Máš nesplněný sen, proč to chceš ted, když seš ve vážným vztahu a je to nevěra. Proč sis to nesplnil v mezi dobi, kdy jsi byl bez závazku. Já bych ti doporučovala počkat, až se rozejdete, pak si to spln.

Tobě neni blbý, být ve vztahu a zaplatit si dvě prostitutky? Sám si komplikuješ život. Kde je daný, že ten placený sex ti bude stačit jen jeden, že se za měsic nevratiš s tim, že to potřebuješ znovu.

Nejhorši je, že před svoji partnerkou děláš nevinátko, a pak zde plánuješ tohle, nejsi schopný, k ni být upřimný. Ty ji nedáš ani šanci, jak ona má reagovat, když nevi, co se v tobě děje. Já bych navrhovala kompromis, at tě při orálnim sexu draždi i análně...

Rozhodně nejsi připraven na vážný vztah a závazky. Takhle se k životnimu partnerovi nepřistupuje. A uvědom si, že nemužeš mit všechno.
MČ.
23.01.2012 02:56:30
Ty budeš hopsat a holka ti ho při tom bude kouřit, jo? To bych chtěla vidět. :) Nestačilo by ti, kdyby ti obě věci naráz dělala jedna holka? Musel by ses teda vzdát hopsání, ale zas by to mohlo bejt jen s tvojí přítelkyní. :) Nebo tebe vysloveně vzrušujou ty dvě holky?
jujuj
23.01.2012 02:56:14
Je mi blbě...
nameunnamed
23.01.2012 02:53:26
já bejt tvoje holka a dovědět se, žes tohle někde dělal, tak máš útrum...
szdbhio
23.01.2012 02:39:07
OutsideLife: dekuji za nazor. Tady ale pritelkyne nebude muset na nic takoveho koukat ani ja primo nebudu to zadnej delat, jen pouze by to delali oni (cizi zaplaceny) me.
fantasymuz
23.01.2012 02:20:57
Šmarja, tohle mojí fansii nedělej, nevěřil bys, kolik skečů se mi právě vystřídalo před očima včetně možných alternativ toho, jak by tahle sranda mohla dopadnout, některý byly i vtipný.

Nevím, jak Ty, ale tři v posteli už je dav, nic pro mne. Kdysi jsem dostala nabídku od kamarádčina přítele na trojku, o které ona věděla a souhlasila s ní. Co dostal on ode mne, to říkat nebudu a tu holku jsem litovala, že je vážně ochotná takhle půjčovat svýho chlapa a ještě se na to koukat. Myslím, že to nechtěla, ale měla jím vymytej mozek a tak se násilím snažila usmívat i u něčeho, z čeho se jí svíraly půlky i žaludek a v duchu toho vola musela beztak mlátit něčím do hlavy.
OutsideLife

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy