Jak to? Sebevědomí?

Mám jeden dotaz který mi už delší dobu šrotuje hlavou. Jak to, že některé holky, přestože nejsou hezké, mají sebevědomí na rozdávání a chlapy na ně letí? Znám pár holek, nechi být hnusná, ale rozhodně bych je zařadila vzhledově do podprůměrných. Tak mají porád kluka, rozejdou se s jedným a za pár dnů už mají dalšího. To všechno dělá to sebevědomí, ale jak si můžou být sebou tak jisté, nemají doma zrcadlo? Já vím, třeba to není vzhledem, ale povahou, ale řekněmě si upřímně, v našem věku je většinou vzhled to nejdůležitější. A jsou holky, které jsou hezké a žádný kluk o ně ani nezakopne. Mám třeba kamarádku, fakt kočka, chtěla bych vypadat jak ona, je jí 18. a ještě žádného kluka neměla a sama by i chtěla, jinak je uplně normální holka se kterou si můžeš o čemkoliv pokecat a má rozumné názory na život, fakt nechápu... Není to ten typ co by seděl doma na prdeli, má spoustu kámošů a chodí mezi lidi. Tak jak to teda je?

23.01.2012 11:59:22
vzhled je nejdulezitejsi mozna tak v 15..... kdyz i v 18 da nekdo nejvic na vzhled, pak to asi nebude nejakej uzasnej kluk a zacne se nam zpovednice zase plnit narkama typu proc je na me takovej? proc me nema rad? apod.

Jinak...ano, i sebevedomi dotvari povahu a kdyz neni prehnane, je velmi pritazlive. Ze sebevdomych partneru cisi jakasi jistota, stabilita. Sebevedomy partner si je jisty sam sebou, tim padem si muze byt jisty i vztahem a dat opravdu to zadouci, co vztah potrebuje. Opet ale opakuju, sebevedomi nesmi byt prehnane a hranicit s namyslenosti a frajerstvim!
Ovocná chuť 25
23.01.2012 11:03:16
a s jakymi chalanmi tie holky chodia, s takymi co im ide hlavne o sex? ..v tom pripade ma Klosinus pravdu

na druhej strane, je to tak jak hovori Slehacka...aj ked je holka pekna, a neusmeje sa alebo sa este aj vyhyba ocnemu kontaktu (nizke sebavedomie), tak to chalani beru ako nezajem... ved vy holky to mate tak isto..
noway2die 20
23.01.2012 10:44:57
Jsi naivní, když si myslíš, že každej kluk dá jen na vzhled. To je u mě třeba až na druhé pozici. Většina kluků nechce husičku, co tráví každej den 3 hodiny líčením a nanášením tuny makeupu. Stejně tak nechtěj holku, co sedí někde v koutku místnosti se svěšenou hlavou. Holka v sobě prostě musí mít NĚCO a to se většinou pozná jen pokuď je nějakým způsobem aktivní a přirozeně komunikuje s okolím.

A ty hezký holky mají někdy prostě blbí to, že kluci si občas řeknou "Ta je na mě moc pěkná, u tý nemám šanci". Vzlášť, když se ona tak straní.
Slehacka 21
23.01.2012 10:26:03
vzhled nejdůležitější? fakt divný...
Ššš
23.01.2012 09:41:30
mysshka1234 - Díky za tip, skusím si to sehnat.
Nechápající
23.01.2012 09:39:05
je to o tom jak je holka společenská a odvážná když se hezká holka stydí a nevěří si tak klopí oči a kluci jí přehlížej ale když je nějaká holka odvážná a vyzývavá a i méně hezká (což je ale dost objektivní a každýmu se líbí něco jinýho někoho přitahuje dokonalá barbína a jinýmu se hnusí a má radši brunetku s velkou zadnicí která měří 150cm) tak to zkouší na širokej okruh potenciálních nápadníků (a taky není tak náročná takže její okruh je i širší) a vždycky to s někým vyjde
pak je tu taky povaha třeba jsou prostě skvělý a nekonkurenční a sebelepší ženská jim nemůže konkurovat

ps: za mě- já jsem průměrná ani hnusná ani hezká a chlapa mám, několik dalších mě jich už v životě taky chtělo i když ne moc ale sebevědomí mi roste díky titulu

http://knihy.cpress.cz/dejte-sbohem-nesmelosti.html
mysshka1234
23.01.2012 09:37:33
protože roztahují nohy na potkání
Klosinus

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy