Jsem prostě na mladší, je to normální

Mám za sebou nespočetně vztahů, avšak stále s mladými partnerkami. Prostě od svých cca 15ti let do součastnosti (25) chodím stále s partnerkami kolem 15,16 max. 17 let věku. Přijde vám to normální? Některým lidem začínám být pro smích a sám mám obavy z toho, aby to takhle dále nepokračovalo.

20.01.2012 02:10:19
Nech tomu volný průběh. Až ti bude nějakých 40, tak tvá partnerka bude konečně plnoletá a ty se budeš moci oženit.
Sta67
20.01.2012 02:10:11
A co se týká toho výsměchu a pohledu z okolí, obvykle je to proto, že ostatní na to nahlíží tak, že nemáš na to sbalit sobě rovnou (=stejně starou) partnerku a lovíš (prý) v snadných vodách.
Tento generalizující názor sice dokážu pochopit, resp. to, co k němu lidi vede, nicméně sám jsem se mnohokrát přesvědčil, že to rozhodně neplatí pokaždé a mnohdy je tomu přesně naopak, než by člověk čekal. To, co může vypadat ze začátku jako EZ mode se později může stát kolekcí vylámaných zubů (mě osobně se nic takového nestalo, ale znám případy v podobném duchu).

Jelikož jsme věkově skoro stejně a máme to celkem podobné, docela si umím představit, jak to máš. Já osobně to nijak nehrotím, nepostávám před vzdělávacími ústavy s nabídkou bonbónů zdarma a svezení v autě. Každý takový vztah se uskutečnil naprosto náhodou a oboustranně. Už jen kvůli tomu bych rozhodně nepodléhal okolním řečem a narážkám, jelikož jsem tak nečinil záměrně s vidinou „snadného úlovku".
Takže na závěr řeknu jen to, že pokud máš období „užívání si a sem tam nezávazný vztah s někým, s kým je ti dobře a nemáš přehnaná očekávání", tak se řiď sám sebou a tím, co chceš dělat.
Loco Motive 24
20.01.2012 01:57:06
"Mám za sebou nespočetně vztahů" - Není normální, děvkař a úchyl.
"chodím stále s partnerkami kolem 15,16 max. 17 let věku" - Není normální, děvkař a úchyl.
"Všem lidem začínám být pro smích" - Normální, jsi mi také pro smích. ;-)
*War* 20
20.01.2012 01:52:47
Sám nejsi, mě to také baví s mladšími, má to svá plus, ale i mínus, záleží, co komu vyhovuje víc.
Nicméně se na ně nezaměřuji primárně a nebyla jich v mém případě většina, ale dosud menšina.

Ale hledat tam záměrně partnerku „pro život" a nějaké větší plánování do budoucna je dosti rizikové, takže doporučení bych k tomu nevydal.
Loco Motive

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy