Jsem psychicky porouchaná?

..
Víte, někdy mi přijde že jsem psychicky porouchaná, rozbitá. Možná je to způsobený šikanou v dětství. Nevím jestli to tak mají i jiní lidé, protože o tom co se děje uvnitř hlavy sem s nikým nemluvila. Ze strachu aby se na mě nekoukali jako na psychouše.


Jde o to, že jsem ... já nevím jak to popsat. Prostě když nad něčím přemýšlím, přemýšlím o tom jak zajímavá nová zkušenost to pro mě bude, co mi to může přinést. Třeba jsem jednomu cizímu klukovi sedla do auta, protože mi to přišlo zajímavý, jen tak sednout do auta a zažít to vzrušení, dobrodružství... za což by si ale plno lidí klepalo na čelo kdyby to vědělo...

Nebo jsem podvedla svého přítele. Nešlo o to že bych ho chtěla podvést, ale prostě mi učaroval jeden kluk a mě zajímalo jaký to s ním bude. A jednou sme se v noci procházeli a nabídl mi že půjdeme k němu a šla. Jen proto že mě zajímalo jaký to má doma hezký...

Nebo třeba zhruba před půl rokem mi ráno zničehonic volá kamarádka, že se jí v noci zabil přítel. Nehoda... Tak sem se okamžitě sbalila a přijela za ní. Jenže jsem to udělala proto, že sem věděla, že když jí pomůžu se přes tohle období dostat, tak mi bude strašně vděčná a stmelí nás to...v podstatě sem tam jela pro svůj prospěch...samozřejmě sem cítila bolest že mi umřel kamarád a jí přítel, ale ...

Víte prostě nemám zábrany udělat jakoukoli kravinu, pokud cítím že to pro mě bude něco zajímavýho, novýho, vzrušujícího. To mám dokonce nutkání to udělat, pokud vím že to bude něco co mě bude bavit...

Zajímavý je že ale třeba drogy a takový věci mě nelákaj...

Víte a já myslim že tak jak přemýšlim já prostě lidi nepřemýšlí, tak sem si řikala jestli nejsem prostě...divná...


17.02.2012 12:20:01
myslím že se snažíš oprostit se od jakýchkoliv citů, aby ti nebylo zase ublíženo, snažíš se aby ti na ostatních nezáleželo... ale je na tobě jestli chceš takový život prožít nebo se pokusit zase důvěřovat.
BlackRainbow 24
17.02.2012 12:00:41
Možná si dříve byla citově založená holka které dříve bylo ublíženo a proto se bojíš k někomu více vázat a takhle je to pro tebe "bezbolestná jízda" založená na vlastních zájmech, odproštěná od očekávání a zklamání. Sorry, ale já v tom nevidím zkrze ty vztahy nevidím opravdovost. A nějak tuším, že kdybych tě šoupnul do škatulky a mávnul nad tím rukou, tak bych se v tobě mílil. A jak už si sama zmínila, že sexuálně se uspokojíš jen sama, tak je to asi proto, že sama vnímáš to intimno.
Lin
17.02.2012 11:46:56
Pozastavila bych se akorat nad tim, jak je mozny, ze nepocitujes vztek.
Zbytek mi prijde normalni a nevera je dnes asi na dennim poradku, obvzlast pokud si clovek svyho partnera nevazi a nemiluje ho. Mozna by ses mela trochu zamyslet nad tim, jak zijes, jestli to k necemu vede a neni to moc nebezpecny, ale jinak jsi klasickej produkt dnesni doby.
icylemon 22
17.02.2012 11:46:25
Jinak k té nevěře. Nemáš ráda sex, ale zahýbáš? Divné.
A ano nevěra ekl a fuj, ale když to vemem kolem a kolem běžná. Tudíž v tomto se moc neodlišuje, jelikož nevěrníků a nevěrnic je hodně.
ich
17.02.2012 11:39:37
No mě taky příjde nenormální jak tady všichni v klidu přešli nevěru a schovávat jí za zvídavost je minimálně vůči partnerovi nefér a jestli takovej přístup k životu zastáváš i v partnerství a nevidíš v tom rozdíl, pak jsi jen hromadka neštěstí co utíka sama před sebou a tu vnitřní prázdnotu nahrazuje vnějšími zážitky.
Lin
17.02.2012 11:25:49
Já bych řekl, že se akorát moc pozoruješ. Ale zase celkem i originální omluva pro to, že jsi kapku děvka.
kokosák 26
17.02.2012 11:20:05
mě to teda divný nepřijde.
královna sedmi moří 22
17.02.2012 11:18:36
úplně jiná - hehe s tim vztekem to mám stejný. Zrovna nedávno se mi stala věc, která by spoustu lidí maximálně naštvala a rozmlátili by u toho kde co. Já spíš tu naštvanost trochu hraju, aby to nevypadalo blbě :D Každý je zkrátka jiný ...
tetřívek 24
17.02.2012 11:17:23
K tomu sexu.
Třeba si nezažila sex z "lásky", respektive sex s osobou, které důvěruješ.

Anebo jsi jen jedn a z mnoha žen, které nedokáží přijmout svou sex. stránku a užívat si sex - milování.
ich
17.02.2012 11:15:10
Neni to všechno, akorát by zabralo moře času to sem vypisovat. Třeba poslední roky necítím emoce vzteku. Prostě jen vím že to a to by mě mělo rozčílit tak se občas rozčílím. Ale ne proto že bych byla naštvaná, ale proto, aby mi lidi nesrali na hlavu.

Nebo mi třeba nic neříká sex....prostě při sexu nic necítím, jen když si to udělám sama....
uplně jiná
17.02.2012 11:13:19
Já myslím, že jsi úplně normální. Všechno lidské konání až na vyjímky vychází ponejprv z vlastního prospěchu, libida atd. Máš ráda jistý druh adrenalinu.
Death is love
17.02.2012 11:12:20
Každý jsme jiný. Každý jinak vnímáme "realitu".

Pro mne osobně to, co popisuješ je zvláštní přístup k životu.

Já, když dělám věci. Tak ani ne proto, co v budoucnu mi to přinese. Ale, co nyní díky tomu zažívám.

Tvůj přístup mi příjde zvláštní v tom smyslu - sobeckost a zároveň snaha zapadnout do společnosti. I když tento přístup má mnoho lidí. Nejsi v tom sama.
ich
17.02.2012 11:11:37
určitě ne psychicky porouchaná ... spíš zvídavá, trochem prospěchářka a lhostejná k citům a pocitům druhých - vlastně sobecká :)
tetřívek 24
17.02.2012 11:09:31
Všechno mi přijde v pořádku. Pokud je to všechno, tak nejsi psychicky porouchaná.
Okurka v láhvi

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy